Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2010, 11:22 AM   #83 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Thumbs up Cevap: Asla sıradan olmayacağım

Söylemeyi unuttum, çok uzun zamandır kendime kristal kuvars almak istiyordum, sonunda edindim, çok mutluyum. Çok sevdiğim bir dostum bu taşın bana çok iyi geleceğini söylemişti, hem onu almamın sevinci hem de taşın enerjisiyle içimde bir süredir yarattığım sıkıntılardan yavaş yavaş arınmaya başladım. Kendinize iyi gelecek taşı bulmak ve onu sıklıkla temas ettiğiniz yerlerde bulundurmak gerçekten çok iyi geliyor. Merak edenlere Kuvarsın etkilerini ekliyorum

Kristal Kuvars, tedavi edici nitelikleri en yoğun taşlardan olan kuvarslar; beyin fonksiyonlarını uyarır. Kişinin çevresinde oluşan negatif enerjiyi yokeder ve pozitif enerjiyi toplar.

Yüzyıllardır tedavi ve sihir alanlarında kullanılan Kuvars Kristali, dünya kabuğunun yüzde on ikiden fazlasını oluşturmaktadır. Oksijen ve silikonun bileşiminden oluşan Kuvars, bugün tedavi edici nitelikleri en fazla olan taşların başındadır. Duygusal dengeleyicidir. Beyin fonksiyonlarını uyarır. Kişinin çevresinde oluşan negatif enerjiyi yok ettiği gibi pozitif enerji toplar,aktive eder, biriktirir, geçirir ve kuvvetlendirir. Ayrıca düşünce formlarını aktive eden bir özelliği de vardır.
Kuvarsın özellikle güç ve canlılık kaybına karşı koruma sağladığına inanılır. Kahinlerin kristal küreler kullanarak yorumlarda bulunmaları, onun zihinsel konsantrasyona ne kadar etki ettiğinin de bir göstergesidir.
Kuvars kristallerinin cinslerine göre çeşitli isimleri vardır.
Bildiğimiz şeffaf kuvarsa halk arasında kaya kristali denebildiği gibi, pembe kuvarsa Aşk Taşı denir. Onu üzerinde taşıyanı öfkeden, suçluluktan, korku ve kıskançlıktan koruduğu ve kısırlığa karşıda yararlı olduğu kabul edilir.
Rüya Taşı olarak da bilinen dumanlı kuvarsın umutsuzluğa, üzüntüye, öfkeye, depresyona ve diğer negatif etkilere karşı taş sahibini koruma altına aldığına inanılır.

FİZİKSEL ETKİLERİ:

* Cep telefonu, telsiz ve bilgisayarlardan yayılan radyasyonu toplar.
* Zihinsel konsantrasyonu kuvvetlendirir.

BİYOLOJİK ETKİLERİ:

* Tedavi edici nitelikleri en yoğun taşlardan olan kuvarslar; beyin fonksiyonlarını uyarır. Kişinin çevresinde oluşan negatif enerjiyi yokeder ve pozitif enerjiyi toplar.
* Tene temas ettirilerek kıyafet altında taşındığı takdirde, kişiyi diğer insanların negatif enerjilerinden korur
* Böylece etrafınızdaki insanların pozitif enerjilerini kendi içinde toplar.) Dikkat edilecek husus; eğer kristalinizi çok uzun süre kullandıysanız enerjisi tükenebilir
* Toplamış olduğu negatif enerjiyi gerisin geri size aktarmaya başlayabilir
* Kristalinizi bir ametistin yanına bırakmanız da temizlenmesini sağlar. Bunun için iki kristal alıp, birisi temizlenirken diğerini kullanmaya devam edebilirsiniz.
* İçi berrak olan kuvarsa Erkek Kuvars; içi beyaz dumanlı gibi olan kuvarsa ise Dişi Kuvars denir. Kristal kümelerinde genelde her ikisi de bir arada bulunur.
* Taşınızı toplayacağı negatif enerjilerden arındırmak için; ilk iki hafta kullanımda her gün suyun altında tutarak temizleyin
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla