Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2008, 11:52 PM   #7 (permalink)
yakamoz
Yüzbaşı

yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold
Standart Ynt: Dr. Dolphin in Günlüğü

Merhaba Dr. dolphin, sf. yenilebilir mi yenen varmı demişsiniz, evet ben de varım. Majör depresyonu ve sf.yi Ritmotrans telkin müzikleriyle yendim. Eğer gerçekten yenmek istiyorsan YENERSİN. Ben öncelikle 3 gün ego güçlendirici ve suçluluk mp3 leri dinledim. 4.gün sf, sosyallik artırıcı, topluluk karşısında konuşmayı ekledim ve 5. gün başkalarının görüşlerini önemseme mp3 ünü. ve bu mp3 leri 5 gün 24 saat aralıksız dinledim. Gündüz bilgisayarda gece mp3 le. Ya iyileşektim ya da iyileşecektim başka çaresi yoktu. 2 yıl sadece evde yaşadıktan sonra müzikleri dinlememin 5. günü canım dışarı çıkmak istedi ve kendimi sorgulamadan giyindim ve çıktım. Çıkış o çıkış ve şimdi çok rahatım ama 2006 yılından bu yana telkin mp3 lerini dinlemeye devam ediyorum.
5 günüm kaldı diye panikleme, daha önünde 5 gün var, 5*24 =120 saat. Değerlendir bu koca 5 günü.

Dışardan gelen seslere değil kendi içindeki sese kulak ver.

Behçet Necatigil ne güzel anlatmış;

Kim üzebilir seni senden başka?

Gidene kal demeyeceksin...
Gidene kal demek zavallilara,
Kalana git demek terbiyesizlere,
Donmeyene don demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakisir.
Kimseye hak ettiginden fazla deger verme,

yoksa degersiz olan hep sen olursun...
Düşün....

Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır seni sen izin vermezsen?
Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?
Herşey sende başlar, sende biter...

Yeter ki yürekli ol, Tükenme, tüketme, tükettirme
içindeki yaşama sevgisini...
Hep hatırla: " Çaresizseniz, Çare SİZSİNİZ...."
Ümitsizseniz ,Ümit SİZSİNİZ....

Hadi bakalım Dr başlamış iş, bitmiş iştir... super

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla