Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2010, 10:19 PM   #13 (permalink)
azazeli101
Teğmen

Tesekkür: 61
45 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azazeli101 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Geçmiyor Arkadaşlar Geçmiyor

çok teşekkürler okadar güzel şeyler yazıyorsunuzki biraz olsun rahatladım inanırmısınız 2gündür her gün sıkıntı var içimde önümüzde uzuun bir zaman var insan böle olunca cidden ölmüşten beter oluyorum inanın çok sıkıntıya giriyorum benimgibi sfli okula giderse böle olur okulda put gibiyim tenefüs çalmasın diye kendi kendimi yırtıyorum derslerde kuluçkaya yatmak en azından daha iyi oluyor ve okul dğişimi sebebiyle 6 ve 7. sınıfta 2 yıl beraber olduğum arkadaşlara bile 2 yıl boyunca tam açılamamıştım utanmam geçmemişti şimdi daha bir kötüyüm büyüdükçe kötüleşiyorum lisede okadar yıl buna dayanamam yani herzaman utanıcam sıkıntıya giricem böle düşünüp durmak deli ediyor beni yani kolum eksik olsa çirkin bir tipim olsaydı ama sfli olmasaydım emin olun çok daha rahat olurdum en azından hayattan zevk alırdım hadi biraz üzülürdüm halime ama bukadar acı çekmezdim bir ilaç kullanıyorum telkinde dinliyorum burda olumlu gelişmeleride yazmıştım evet ama okula gitmek için henüz hazır değildim keşke yazın başından başlasaydım diyorum şimdi işkence çeke çeke iyileşmeye çalışıyorum sanki hiç iyileşemeyeceğim gibi hissettiriyor okul bana ama olsun kurtulucaz sosyal olan rahat olan insanlardan neyim eksik ?dediğim gibi boğuluyor gibiydim az önce cidden boğuluyor siz takma diyorsunuz ama istemeden kanser gibi oluyorum 2 dakkada böle devam ederse birgün kalbim duracak ama nezaman?bazılarınız diyordur ilk günlerde böle olur sonrada kaynasırsın bu sf illeti olduğundan beri hiçbir okula ısınamadım hayır bukadar kötü bir durumdayım Allah niye yardım etmiyor daha nekadar kötü olmalıyım daha ölmeden cehenneme gittim okullar benim için eziyet işkence yazlar kuluçka :(
ben bukadar irenç birşeyi niçin hakettimki saatlerce derste hareketsiz kasılarak sıkıntıya girerek oturup acaba tenefüste napıcamı düşünme zamanları yine başladı her an kalbim durabilir ki keşke dursa diyorum..
saolun o berbat beni öldüren kasılmam azaldı en azından biraz cidden mutluluk saçıyorsunuz.
azazeli101 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla