Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2008, 12:50 AM   #14 (permalink)
sancarg
Teğmen

Tesekkür: 0
17 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sancarg is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Herkese Merhaba

Bence artık kendinle ilgili olarak inandığın pasiflik hissini bir kenara bırak.Çünkü böyle düşünmeye devam edersen hiçbir şey süreklilik yaratmaz.
Telkinleri de gece yatarken kısık sesle dinlemek çok daha yararlı böylece sabah uyandığında zihnin çok berrak oluyor.Ben mesela iki gündür dinlemeye zaman bulamadım ama hala etkisini kaybetmedi.Ayrıca kendini iyi hissettiğin andan itbaren bir şeyler yapmaya başlarsan etkilerini görüp daha da azimlenirsin.
Mesela arkadaş çok doğru söylemiş ben de ertelemeyi bırak telkinini dinledikten sonra işe ertelediğim herşeyi yapmakla başladım.Yaptıkça kendimi daha aktif hissediyorum bir süre sonra bu bir alışkanlığa dönüşmeye başlıyor hiçbirşeyi ertelemiyorsun.Hem çok zevkli hem de eğlenceli insana huzur veriyor.Asla vazgeçmezsen başarırsın.
Yaptığımızı bir düşün çok mu zor bir şey ?
Ya da kime faydası var? Sadece kendimize bu da çok hoş.Kendimiz için birşeyler yapma fırsatı kolay kolay elimize geçmez bence.
Bir de ben bu telkinleri dinlemeye başladıktan sonra 'Henüz çok gencim herşeyi yapmaya enerjim ve gücüm var ' diye düşünmeye başladım.Böylece üzerimdeki o enerjisizlik,isteksizlik hisleri gitmeye başladı.Umutlu ve azimliyim.
Kolay gelsin..