29-09-2010, 09:09 PM
|
#142 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k akşam vaktini hiç sevemem benn ...stres sıkıntıı başlangıcıdır benimm içinn ....nedendir bilmemm ....evde boş boşş yatma saatini beklemek dahada beterrr....- bugun marete gıderkenn bir komşumuz sen hala gitmemişsin falan dedi yaty geçiş sonucumu bekliyorum deyıncedee şöleee salakmısın sen der gibi baktıı.. bu bakış beni sinirlendirdii aslındaaa ..tabi güleryüzlee konuşmaya devam ettim ama gel sen bna sor..
- olmuorr artıkk çalışamıyorumm sürekli masadan kalıkıp 25 dk gelmiyorumm ....boş boş tv izliyorumm ..
- tam ders çalışıorum aklıma birşeyy gelior netet bakmam gerekenn ...bilgisayarı açıyorumm sonra ooo saçma sapan sörf yapıorumm ....ders çalışmakk cıkıo aklımdann ..tam başlıcamm uykum gelioo 1 saat uyuyayım diyorummm kalkıp uyuuyorumm ...yine çalışıcamm su arkadasımı bi arıyım napıomuş diyorum..oooooooooooff ve bugunn hiç ders çalışmadımmyaaaaa inanamıyorummm.ebn kpps çalışcam diee üniye gitmedimm ama ders çalışmıorumm ..
- içimde bir sıkıntı varr bugunn yaty geçişten hala sess yokk ama artık yarınn kesin açıklanırr die düşünüyorumm ..belkidee bu yüzdenedirr ya da kabul edilmicektr o malum olmuşturr...
- çokkkk ihtiyacım varr çokkkk ne olurr kabull eddileyimm yaaaaa ..yoksaaa omıcakk artıkk benn kpssden ümitli değilimmm ...evde boş boş oturmak bana göre degıllllmişşş ...
- yyaaaa çok sıkılııyorummm.....
- bidee var oln kilomdann memnun değilken kilo amlmışımm okadar iğrenç görünüyorkii..gündee 1 öğün yemek yiyen bennn 8 öğunyiyorumm...sürekli yiyorumm ..şekerden nefret ederdım canımm şekerr ister olduuu .....yürüyüş yok zatenn ole kös kös oturuom evdeee ..derste çalışmıorumm ...sabahh tv izliorumm akşama kadarr.....
- oadada çalışıcam tamm diyorum netten radyo açıyımm aa bide foruma uğrıyım bidee msn ders iptall...
- salona gidiyorumm tv acıorumm ..başlıorum izlemeye....bide bizim her odada tv varrr ne iş anlamadım
sorun bendeee ders çalışmamak içinn beynim yapıoo bunlarııııı ..normalde tv izlemem nette 15 dkdan sonrası sıkarr beniii... - ben sadece istemesini biliyorum galibaa yaaaa dün akşamm yattımmm saatt 21:00daa düşündüm hayal kurdummm falannn.....hayalim çoktaaaaa sonuç yokkk ..
- offfffffff yatay geçişim kabul edilsinn yoksaaa olmayacak böleeee needir bu yaaaaa ?
- zayıflamk istiyorummm
- yaty geçişim kabul edilsin
- atanayımm yada artıkk bu isteğımden emin değilimmm
- başarı istiyorumm.
- çok ders çalışayımm bu bennd değilimm içime ruhmu kaçtı anlamadımki yaaa.sankı bir şeyler beni engelliooooooooooooooooooooooo
şimdi gidiorummm
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |