30-09-2010, 10:26 AM
|
#88 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Bugünü kendimi arındırmaya ayırdım. Beynimde günlerdir biriktirdiğim küçük büyük tüm negatif düşüncelerden ve insanlardan arındıracağım. Bilmiyorum sizin uyguladığınız özel bir yöntem var mı ama ben periyodik aralarla negatif düşüncelerimden kendimi arındırmaya çalışıyorum. O kadar iyi geliyor ki anlatamam. Önce rahat bir pozisyonda oturuyor ya da uzanıyorum. Gevşeme egzersizleri yapıp kendimi tamamen sakinleştiriyorum. Gözlerimi kapatıyorum gözümün önüne siyah bir tahta getiriyorum. Bunlar benim ilinçaltımı kirleten görüntüler, sesler, haberler ve dşüncelerden oluşan koyu renkler curcunası. Bu bozbulanık, karanlık bilgilerin farkındayım. Onları ben bir araya topladım ve şimdi onlardan kurtulacağım. Elime beyaz bir boyaz kutusu ve fırça alıyorum. Tüm tahtayı baştan aşağıya yavaş yavaş beyaza boyuyorum, boyanın en ince deliklerin bile arasınasızdığından emin oluyorum. Fırçayı sürüp beyazladıkça rahatladığımı imgeliyorum. Daha da gevşiyorum. Tüm tahtayı özene bezene boyuyorum. Bir daha bu kirliliğin beynime ve bilinç altıma girmesine izin vermeyeceğim. Bu beyaz boyayla olardan kurtuldum. Ferahladım şimdi, kalp atışlarım düzenli, içim sevgi ve güzelliklerle dolu, diyorum. Sonra beyaz boyayı bırakıp elime mavi oyalardan oluşan bir palet alıyorum. Moduma bağlı olarak o beyaz tahtayı gökyüzü ya da okyanusa dönüştürecek şekilde boyadığımı imgeliyorum. Bu sonsuz maviler kötü düşüncelerin ve bilgilerin benden uzak durmasını sağlayacak. Negatif hisleri sonsuz aydınlıkla yendiğimi imgeliyorum. En sonunda, ben kendi hayatımın ressamıyım, kendi düşüncelerimi aydınlatıyor, rengarenk hislerle dolduruyorum, diyorum. Bugün arınıyorum. Bunu yapmanın verdiği rahatlama anlatılmaz yaşanır arkadaşlar, hepinize tavsiye ederim. Ha unutmadan, bu çalışmaya aşlamadan önce kendinizi rahatsız olduğunuz durumlar ve düşünceler için affetmeyi unutmayın. Sevgiler
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |