Cevap: Asla sıradan olmayacağım Canım sen zaten asla sıradan değilsin,hiç birimiz değiliz. sadece kim olduğumuzu ve önemimizi unutuyoruz ,o kadar.. Negatif düşüncelerinden kurtulma şekline bayıldım.dediğin gibi herkesin bir rahatlama şekli vardır,benim ki de benim yıllardır tuttuğum günlüğümdür. onu elime alırım ve yalnız kalacağım ve rahatsız edilmeyeceğim bir yere giderim,deniz kenarı,yatak odam,balkon vs.. başlarım yazmaya,kızarım,eleştirrim ama sonlarına da hep onları affedeceğim şeyleri yazarım,onların yerine koyarım kendimi ,empati yaparım ve onları anlar ve affederim... inan bazen yazım bittiğinde parmaklarım ağrımış ve şekil değişmiş şekilde bulurum kendimi.. ama inanılmaz da rahatlarım... bir de şuna çok dikkat ederim,ne kadar kızsamda,asla kötü şeyler yazmam,çünkü nasıl agızdan söz çıkınca geri alamazsak,yazmakta aynı etkiyi içimizde yaratıyor ne yazık ki... bu yüzden kızmalarım bile olumlu yönde olur hep ..... herkese kendi rahatlama yöntemlerini keşfetmelerini tavsiye ederim... sevgiyle ve ışıkla kalın...
__________________ Sevgi,sağlık ,şans,huzur ve bolluk hepimizle olsun |