Bugün artık çekim yasasını farketmeye başladım.
ve çok ta mutluyum.. Düşüncelerimi değiştirmek hayatımı değiştirmek miş ...
Hatırlıyorum da bundan bir ay önce sürekli gidip durduğum ama belli bir yere gelip tekrar başa döndüğüm ingilizcem için, evrene dileğimi göndermiştim. içimden çoşkuyla ben ingilizce konuşmak istiyorum demiştim.
Eskiden olsa bişi istediğim zaman amaaan canım sende nerden bulcam adam da gelicek beni bulacak da, ingilizce öğrencem de falan da filan diyerek hemen vaz geçerdim.
şimdi ise dileğimi söledim ve evrene gönderdim. sorgulamadım, soru sormadım. nasıldır, nerdedir demedim. sustum.. bekledim.. elbet bir şekilde yolunu bulur ve evren bana getirir dedim.. hahh.. oldu evet
..
bu sabah bu sitede direk karşımda beliri verdi. Sağolsun paylaşımı seven bir arkadaş kelime daarcığımı genişletmem için bir kelime kitabını dosya olarak koymuş.. ben görmemişim.. görünce çok sevindim .. hemen indirdim ve çalışmaya başladım.. ( kimbilir define gibi bu site, iyice karıştırsak neler çıkar neler bu siteden...
)
daha bitmedi.. :)
Bu siteye üye olduğum zamanlar temmuz gibi mp3 leri dinlemek için mp3 çalar arayıp durmuştum.. hem keseme göre olucak hemde bir sürü şarkı yükleyip aynı zamanda dosyada yüklemesini istemiştim. aradım çok pahalılardı alamadım.. dur bakalım karşıma çıkar diyip bıraktım.
iki gün önce telkinleri dinlerken kulaklığım kırılmıştı. alıcam dedim ama fırsatım olmadı..
Bugün akşam eve dönerken uzun zamandır hiç uğramadığım bir mağazaya girdim. bi bakıp çıkacaktım. Bide baktım tam istediğim ve çok uygun fiyata mp3 çalar vardı hemen aldım.. hemde yanında bonusu kulaklık hediyesi varmış.. hahh
..
bugün çekim yasasının başlangıç günü ilan ediyorum...
aslında bunu birazda mp3 leri dinledikçe zorlanmadan kendi kendine olumlu düşünerek çekiyorum sanıyorum.
Bugün kendimi seviyorum diye uyandım yataktan.. İş yerine geldiğimde asansörde saçlarımdaki tektüklükten çıkıp artık boyanmayınca bariz bir şekilde gözüken beyazlamış saçlarıma bakıp.. sizleri seviyorum. siz benim yaşanmış deneyimlerimsiniz dedim..
harika bi duygu.. pozitif olmak ve hayata, kendine öyle bakmak ne kadar güzelmiş.. ne kadar olumlu şeyleri kendine çekiyormuşsun meğer.. çok özlemişim bu duyguyu.
çekim yasasını sağlamak istiyorsak herşeye olumlu olmak şart.
bu site bir milat gibi..
hayatım değişti den öncesi ve
hayatım değişti den sonrası
Şimdi anlıyorum eskiden neden hep isteyipte olmadığını.. çünkü bir şeyi doğru biçimde istemiyorum. hadi eşref saatime geldi çok sıkıldım doğru biçimde istedim, bu seferde olumlu bakamadığım için geliceği varsada gelemiyormuş dileklerim..
hayatı ve hayattan bişiler istemeyi yeniden öğreniyorum. Hatta belki ilk kez öğreniyorum. Mutluyum...