Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2010, 10:14 PM   #2 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti)

Atakan beyyy,

Hmmm... Ne desem acaba? Kafam çok karıştı. Size konu açıyordum ben de tam baktım benden önce davranılmış.

Siz özelsiniz. Bunu foruma ilk üye olduğumda anlamıştım. Hatta merak etmiştim. Kimmiş bu Atakan bey yaa her yerde yazıp duruyor filan diye.

Bu zamana kadar tanıdığım en iyi kalpli, anlayışlı, yardımsever, kibar ve cesaretli insanlardan birisiniz. Sizi tanımaya başladıktan sonra kendime yakın hissetmeye başladım. Çünkü benzer noktalar vardı. İnsan o zaman daha iyi anlayabiliyor sanırım karşısındakini.

İşte bunlar nedeniyle çok seviyorum sizi.

Doğum gününüz kutlu olsun. Dilerim ömrünüz boyunca tüm güzellikler sizi bulsun. Bulsun ki siz de çevrenize yayın.

Önce kendi hayatınızı değiştirip sonra başkalarına ışık olmanızın sırrı burada olmalı.

İyi ki varsınız.

ve

Ben de iyi ki tanıdım sizi.

Sevgiyle, sağlıkla nefes alacağınız nice güzel yaşlar dilerim.

Şimdi pasta yeme zamanı...

Şimdiden anlaşalım. Pastanın ilk dilimi sizin olabilir ama en büyük dilimini ben isterim. :) Böyle de pis boğazlık yaparımmm. :))

Mumlarınızı üflerken de dileğinizi tutun ki hediye paketini açtığınızda girmiş olsun yaşamınıza. Benim hediyelerimde hedef şaşmaz. :)

Daha fazla uzatmıyım. Dileğiniz biraz sabırsız sanırım. Buyrun efendimmm. :))