Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2010, 12:09 AM   #13 (permalink)
mudokon
Teğmen

mudokon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 12
52 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mudokon is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hayvanlar Farkı Hissederler

bu başlığı görünce yaşadığım bi flashback canlandı gözüme.kafamda da kocaman bir ampül çıktı.ve sonra acaba o gün yaşadıklarım telkınlerın etkisimiydi diye sordum kendi kendime.

öncelikle yaşadığım bu olay kesinlikle gerçektir ve abartısızdır.
senelerden 2007 nın sonları yada 2008 ın başları.o zamanlar harıl harıl telkin dinliyorum.ve belirgin bi etkisini görmediğimi düşünerek forumda çözüm arıyıp herkeze soruyodum.meğerse o zamanlarda etkiliymiş galiba geçmişe dönüp düşündüğümde bu sonucu çıkarıyorum.
neyse çok uzatmayayım.ıspartada öğrenciyken bi haftasonu bi arkadaşımla doğa açılalım dağa çıkalım dedik.artık evlerın iyice azaldığı bi yerde karşımıza bi köpek çıktı ve bizi takip etmeye başladı.biz yola devam ettik.şimdi net hatırlamıyorum ama en az 3-4 saat köpek bizi takip etti.ama saldırgan olarak takip etmiyo sevecen bi bakışla bizi takıp ediyodu.ve biz onun bizi takip etmesi için hiçbir şey yapmamıştık.hatta aldırış etmiyorduk.neyse acaba sırtımızda çanta vardı su bisküvü fln(gerçi bi süre sonra onları mideye indirmiştik) vardı onun içinmi takip ediyo diye onları bırakıp arkdaşımla ayrı yönlere doğru yürüdük.ve köpek bıraktığımız çantalara ve diğer arkadaşıma hiç aldırış etmeden direk beni takip etmeye devam etti.bu arada arkadaşımın telkin dinlemdediğini de söyleyeyim.neyse baya bi yürüyüşten sonra dönmeye karar verdik.köpek hala takip ediyo bizi tabi.neyse toprak yolda bi kamyonet denk geldi ve ona otostop çekerek bindik.kamyonet bastı gaza gidiyo ve biz arkasındayız.artık köpek bizi takip etmekten vazgeçer diye konuşurken birde baktıkki köpekde arkamızdan koşuyor! şehir merkezinde indik artık köpeği eve alsak mı naapsakmı muabbetleri çevirirken köpek bir anda kayboldu.

o zamanlar bu olayları telkine bağlamamıştım ama sanırım var.
şimdi başımdan geçen bir olay daha aklıma geldi onu da söylemessem çatlarım:
geçen ay gece beni 3-4 köpek havlayarak kovaladı.baya bi tırstım.o zamanlarda baya bi kötü durumdaydım psikolojik olarak.ve gerginlik vardı üzerimde.net olarak hatırlıyorum.ve telkinde dinlemiyordum uzun süredir.
paylaşmak istedim.
hayvanlar kesinlikle insanlardan farkı daha fazla hissediyorlar.
mudokon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla