MErhaba günlük ( kendimi ilkokula başlamış gibi hissettim şaka 
)
bu kalbin kadar temiz sayfayı ( bu da şakaydı ) 
ilk önce kullanıcı adımı niye değiştirdiğimden bahsetmek istiyorum
Dün akşam home tv de bir programa rastladım. Hani amerikan tarzı sen iste biz yapalım. Ama bu fena bir program değil işte değişmek isteyen insanlar geliyor ve bir şekilde değişiyorlar.
Bir kız geldi aslında çok genç duruyor giyim tarzı çocukça ve bir çok yerinde dövmesi var ve gerçekten kendine pek güvenli durmuyordu.Ve kızı bir psikolog veya psikiyatrist le görüştürdüler.
Kız gerçekten büyük ikilemler yaşadığını kim olduğunu bilemdiğini ağlayarak anlattı
Sonra o bayan ona dikdörtgen şeklinde büyük kartonlar verdi ve iyi hissettiği şeyleri bunlara yazmasını istedi.
Bu arada kız paraşütle atlama sırasında büyük bir kaza geçirmiş bir tır konteynırına çarpmış beli ve dişleri kırılmış ama bir bastonla zaman zaman bastonsuz yürüyebiliyor.
Bu arada kıyafet dişler ve saçlar yenileniyor bu arada laser ameliyatıyla gözlüklerden de kurtuldu.
Neyse devam ne çok yazdım hala yazıyorum :D
O sadece kendini iyi hissettiği yazıları (örn. ben çok iyi bir anneyi , ben iyi bir dostum, ben hayalperestim )
Sonra sunucuyla psikolog kızı bir tepenin yanına götürdüler ve uzun tahtalara yazdığı kartonları çakmasını istediler .
Ve o bayan o tepeyi kırık beliyle inanın savaşarak her 5-6 adımından sonra bir kartonu toprağa saklayarak çıktı.
Ve özgürlüğünü haykırdı. :D
İnanılmazdı ve değişim sonrası harikulade bir bayana dönüştü
ben sözcüklerin, kelimelerin önemine bundan sonra daha fazla inanmaya başladım
motivasyonun başlangıcı olarak görüyorum
ve artık önem veriyorum
Paylaşmak İstedim..