Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2010, 08:54 PM   #10 (permalink)
comte
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Çoğu Kişiyi İlgilendiren Sorunum

O ses zihnin sesi :)

Genelde endişeli ve mükemmelliyetçi kişilerde daha çok oluyor. Endişe duyulan konular birikiyor birikiyor ve çözümlenemediği için zihinde sürekli cevap arayışı oluyor. Kesin bilgi etmek ya da rahatlamak için bir cevap arıyor zihin.Yani güvende olma durumunu soruşturuyor.Güvendemiyim, endişe ettiğim konu benim istediğim gibi mi olacak vs.vs.

Daha önce ifade edilmemiş veya çözüme ulaşmamış düşünce ya da duygular da sonrasında farklı sesler gibi gelebilir.Çünkü zihin çözümlenmemiş konuyu tekrar tekrar gündeme getirir.Bunları bir kez çözümleyip kaçmamak en mantıklısı.Kaçtıkça tekrar gelecekler nasılsa.Onları dinleyip cevapları verdiğinizde kaybolurlar.Aksi halde düşünme tarzı bu şekilde alışkanlık kazanırsa o da tedavi gerektiren bir hastalık olur çıkar karşımıza.

Yani aslında düşünen de, o sesler de bizim düşüncelerimiz.
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla