Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2008, 03:01 AM   #30 (permalink)
Novos
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough
Standart Ynt: novosibir'in değişim yazıları

bugün dünyanın daha bir farkındayım, görüntüler daha bir net, yıllardır aradığım dünya bu mu yoksa? şükretmesini bilmeli insan buna da şükür.
benim şu anda burada bulunmam gerçek mi, sanal alemde miyim yoksa? hadi biraz felsefe yapalım, yapmaya çalışsak daha net ifadeyle, felsefe nerde
sen hangi sokaktasın. forumdaki insanlar gerçek mi ? rüya alemi mi yoksa upuzun bir rüya olamaz mı? belki biri,bir zaman sonra beni uyandıracak kalk artık sabah oldu diyecek, olamaz mı? neden olmasın, ben daha neyin gerçek neyin sanal olduğunu kavrayamadım ki.

bu günlerde garip garip olaylar oluyor, hadi bakalım hayırlısı, iki nokta yaptım mı bilmiyorum, belki de çekim yasası, çevre yolundan gelen araçların bitmesini istedim, bir li karşıdan karşıya geçerek dileğimi hemen hemen anında gerçekleştirdi. bütün araçlar durdu, ben de geçebildim. inanayım mı diyorum, içimdeki ses inan diyor bu duruma.

zaten artık inanç yönüne inandım, çekim yasasını hayatıma tam olarak dahil ettim yani, hiç bir şüphem kalmadı. şüphe etmiyorum kesinlikle.
zaten yaptığım bir çok araştırmada karşıma bu çıkıyor. isteyin verilecektir.. gerçekten de öyle, insan neyi düşünürse, neyi isterse, onu çağırıyor,

annem sürekli kilolarından bahsediyor, niye kiloluyum diyor, az da yiyorum halbuki ama zayıflayamıyorum diyor. daha pek bir şey söylemedim bu konuda anneme. gerçi olumlu düşünmesini söyledim bugün. çekim yasası, şu yasası falan dersem herhalde garip bakarlar bana. sadece olumlu düşünmesini söylüyorum işte.

annemle bugünlerde baya bir dertliyiz, her şeyime karışıyor mübarek. karışmasa olmuyor bu onun adeti haline gelmiş, ne yaparsam yapayım, onu niye böyle yaptın, bunu böyle yaptın.. tın tın tın, yeter anne diyorum, yeter bana karışma diyorum, nafile anlayan kim. en sonunda sesimi yükseltiyorum, sonrada kırıyorsun beni diyor. eskiden böyle değildin, değişmişsin sen de diyor. eskideeen her şeye evet derdin, artık herşeye muhalefet olmaya başlamışsın diyor.

akşamda bilgisayar başında yazı okuyordum,dır dır dır konuşup durdu, şöyle olmuş böyle olmuş diye. bu durumdan nefret ederim. anne dedim şimdi meşgulüm, bana bir şey söyleme dedim, yok konuşmaya devam etti. öf dedim sesimi yükselttim biraz. bir şey demeden odadan çıktı yatmaya gitti.

rahatım diyorum herşeyi düzeltiyorum, illa ki moral bozmaya biri çıkıyor, iki gündür ama iyiyim serbest bırakıyorum ne olursa. değilse canım sıkılıp giderdi bir meseleye.