Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2010, 12:08 PM   #7 (permalink)
zamanı_geldi
Üsteğmen

zamanı_geldi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 593
357 Mesajinıza toplam 832 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura about
Standart Cevap: zor insanla başa çıkmanın 3 yolu

Alıntı:
baggysus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
konunun başlığına bakınca tam bana göre dedim. siteye üye olmadan önce farkında olmadan karşımdaki insanın ruh haline kaptırıp farklı tepkiler veriyordum. paylaşmak, konuşmak, araştırıp okumak insanı gerçekten değiştiriyor. artık daha farklı bakabiliyorum.
güzel bir yazı. ama her zor insan sadece sinirli değildir. bir de ulaşılamayanlar var. sanırım buna da bir çözüm yok. hangi yolu denerseniz deneyin onlara ulaşamıyorsunuz. herşey insanın kendini değiştirmek istemesiyle, dışarıdan kendine bakıp değerlendirebilmesiyle mümkün.

baggysus bende bu siteden önce başkalarının düşüncelerine acaip kapılıyodum..kendime özgü fikrimi bırakıp karşımdakine inanmaya çalışıyordum..atakan beyin kulaklarını çınlatıp teşekkür etmeliyim..TEŞEKKÜRLER ATAKAN SÖNMEZ...

ulaşılamayan insan dediklerinse benim için de aynen öyleydi..ama artık onlaraa ulaşma kaygım yok ben böyle çok mutluyum..onları görmeyerek ve duymayarak...