Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2010, 07:27 PM   #623 (permalink)
justagirl
Üsteğmen

justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart Cevap: yine yeniden merhaba.......

Alıntı:
the desert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tepkısiz...yarı baygın..şiş ve kırmızı gözler.yorgun bır vucut..uykusuz bakışlar...bıkmış..umutsuz......

olma öyle!
Dün kabus gibi bir gündü. Üzüldüm uykum kaçtı. Bugün o korktuklarımın hiçbiri olmadı! Ben anımı mahfettiğimle kaldım.
Bugün hep ne düşündüm biliyor musun? Yaşıyorum. Nefes alıyorum. Ayağım tutuyor. Gözüm görüyor. Şükür dedim. Bu olumlu duygu hemen gidiyor olumsuzlar ağır basıyor ama izin vermemeye çalışıyorum. Kötü düşünürken "acaba bundan sonraki düşüncem ne olacak?" demeye başladım inan işe yarıyor. Afallıyor gibi oluyor beynin.
Çaba sarfet artık lütfen. Biliyorsun benim bulunduğum nokta ne kadar karanlıktı. Ha çok mu düzeldim çok mu değiştim? Hayır çok değil azıcık! o azıcık o kadar güzel ki anlatamam sana! O azıcık o kadar güzel ki!
Yeter artık seni üzgün, yanlız mutsuz vs vs vs vs vs vs vs vs vs görmek istemiyorum!
İyi ki varsın...