Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-10-2010, 11:10 AM   #5 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: BAĞIMLILIKLARDA EN SON TRENDLER!

Alıntı:
bartun06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende de oluyor bu durum, zaman zaman ben de kitap açlığı hissediyorum, bu olmaya başladığı zaman 2 yıl mı 3 yıl mı devam ediyor sonra geçiyor. Aradan birkaç yıl geçtikten sonra tekrar 2-3 yıllık açlık periyoduna giriyorum. Bu arada kitabın ne olduğu pek önemli değil ama elime hep araştırmalar geliyor. İlginç olansa kitabın yazarı ve ismi aklımda kalmıyor, birisi içerikten az birşey bahsetse kitabın hemen hemen tüm içeriğini söylüyorum.
Bu konuda ben kendimde gariplik var diyordum, yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi.

unutmak hiç iyi bişi değil en sevdiğim kitap oldugunu biliyorsun ama içindekini hiç hatırlamıyorsun üzücü:( ama herşeyin olumlu yönünden bakıyorum manayla kitabı tekrar okuyorum:)))


Alıntı:
cliviaf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yeme arzusu kısmı dışında anlattıkların bana çok aşina geldi. Galiba bende de var. Senin anlattığın gibi birçok şeyi ben de yapıyorum. Sen yazınca fark ettim. Her durumda ayrı kitap okuyorum. Her duruma ayrı yazılar vs. Bir insan bir günde birden fazla konuyla ilgilenebilir değil mi? Unutma konusuna bir şey diyemiycem.
Ama bu yeme işi gerçekten garip geldi bana. Benim de bazen sarılasım geliyor. Sanki kitabın içinden iki tane yazıdan kol çıkacakmış da sarılacakmışız gibi. Ama hiç yemek istemedim kitabı.

:)) yeme hissinin garipliğini kabul ederim:) kagıt helva bile yiyemezken ben kagıt yemek iğrenç olsa gerek:)) hiç yemedim ama yeme hisside hissetmiyorum değil:))

o sarılma dürtüsü banada geliyor hatta ben direk sarılıyorummm :)))) öpüp kokluyorum :) ama bir süre sonra ısırasım gelio:( tam olarak yutma isteği değil ama sanki o kitaba diş izim çıkarsa Yayınevlerinin damgaları gibi kitabın bana ait olduguna dair mühür olcak kitaba o diş izlerim:)) benim kitabım okudup bitirdim yuttum içindeki bilgileri gibiiii:) yinede pek iyi bi takıntı değil. kitap ve diş izi ısırmak filan hakkatten tuhaf yaa :(
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla