Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2010, 09:16 PM   #3 (permalink)
giddy

Tesekkür: 0
1 Mesajina 5 kez İyi ki varsın denildi
giddy is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: korkulu rüyamız kekemelik

hipnoterapiye nerede gidiyorsun sen?Ben araştırdım Türkiye'de 4 tane profesör warmış iki tanesi istanbul'da biri Ankara'da bir tanesi de İzmir'de. Hipnoterapistlerin tıp mezunu olmasını özellikle tercih etmemiz gerekiyormuş.Ben fırsatım olsa keşke İStanbul'da Tahir Özakkaş'a tedavi olmak istiyorum.sonuçta Türkiye'de bu konuda duayenmiş.
Ben de 2 seansa katıldım ama beklentilerimi pek karşılamadı hipnoz.Aslında bizler için en uygun olanı psikoterapiymiş ancak oda biraz uzun sürüyormuş
Senin dediğin nefes egzersizlerini ben Ankara Hacettepe Hastanesinde epey bir süre yaptım.Bu arada kekemelikte hani birşey söyleyeceğimiz zaman bi his geliyor da o sözcüğü çıkartamayacağımızı anlıyoruz ya işte bunula ilgli ABD de bir ilaç yapmışlar bende bunu internetten öğrendim ancak psikiyatristlerden bilgi aldım ve sizlerle paylaşmak istedim.Pagoclone isimli bir ilaç war henüz Türkiye'ye gelmedi bu ilaç sözcüğü çıkaramayacağımız hissini en az seviyeye indiriyormuş bir nevi sakinleştirici tarzı bir ilaçmış.Bizi rahatlatarak daha rahat ve takılmadan konuşmamızı sağlıyormuş.Ben kullanmayı düşünüyorum.
Sizlerinde denediği başvurduğu yöntemler warsa burda paylaşırsanz en azından birbirimize yardım da edebiliris...
giddy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla