Konu: Top 10
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2010, 05:42 PM   #2 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Top 10

Bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim planner.

Oyun konularından ciddi anlamda rahatsızlık duyduğumu belirtmek isterim öncelikle.

Sonuç butonunu kullanarak yazılan son 50 mesajı görüntüleyebilirsiniz. Top 10 da yazılan son 10 mesaj görüntülenir. Eğer oyun konusuna cevap verildiyse o görüntülenir. Yapabileceğimiz bir şey yok bu konuda.

Ancak forumda kişisel gelişim konularının aktif olmasını istiyoruz bizde elbette ve bunun için de aktivite çalışmaları yapıyoruz. Bende rica ediyorum. Lütfen oyun oynayıp durmak yerine kişisel gelişim konularına katılıp -teşekkürler demekten bahsetmiyorum- görüşlerinizi paylaşın.

Ama tabii çok da sert olmamak gerekir. Kişilerin tercihi yapabileceğimiz bir şey yok. Ancak rica da bulunabiliriz. Yine farklı çözümler düşünebiliriz belki. Önerisi olan paylaşırsa sevinirim. Oyun konularının aktifliği konusunda eleştirinize katılıyorum.

Burası kişisel gelişim sitesi. Ağırlıklı olması gereken şeyler oyunlar değil elbette. Ama benim forumda gözlemlediğim şey kimse konuları okumuyor. Bu çok açık ve net bir şey. Burada bir genelleme yapıyorum tabii ki. Sizin için demiyorum. Zorla da okuyun yorum yapın diyemeyiz. Okuyup yorum yaparak siz de o konuları aktifleştirebilirsiniz.

Ben bilhassa konulara okunmadan yorum yapılmasını yakışıksız buluyorum. Bu daha da kötü bence.

Sevgilerimle.