09-11-2010, 10:46 AM
|
#16 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur Alıntı: hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Forum üyelerimizden Bigokyanus ve bluepebbles'ı yeni modlarımız olarak sitemizde yönetim ekibine aldık.Şimdiye kadar ki katilimlari ve paylaşimlari içn teşekkür ediyor bundan sonrada aktif paylaşımlarını bekliyoruz. | Merhabalar hepinize, İnanın daha yeni gördüm. İş yoğunluğundan kendimi yeni sıyırabildiğim için az önce açtım sayfayı, hayırlı olsun mesajlarını gördüm önce. Gözlerime inanamadım. Ne olduğumu bulmaya çalışırken bu yazıyı gördüm. Gerçekten çok teşekkür ediyorum sizlere. Gurur duydum, hele de canım Biogökyanusla birlikte moderatörlüğe getirilmek apayrı bir gurur benim için. Çok ama çok mutlu oldum. Şaşkınlığımı üzerimden atar atmaz hemen detayları öğrenmeye girişeceğim. Hepinize yürekten sevgilerimi sunuyorum. İyi ki varsınız
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |