Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun ben türklüge laf attımmı abla şimdi ???????
orda türklüge laf atmayı gördüysen söyle bana bir daha ülkücüyüm lafını agzıma almayacam !
bir daha ne bu siteye girecegim tamamı nede bu pc yi açacagım bu camdan aşşa alıp fırlatıcam simdi bu pcyi tamam
nede 3 sancagı cıkartıcam bi daha.
ben sadece bu devleti bu hükümeti eleştiriyorum biz gençlere yol vermiyolar
biz gençler bu ulke için nelerimizi feda etdik ve kararımda ciddiyim ablacıgım biz 4 sporsor firma olarak ciddi bi teklif aldık yunanistandan 2 sene içersinde ya turkiye otomobil sporları federasyonu toplanır gerekdigi yere gelir ve bizim gibi profosyonel sporcuları anlar yada biz sporumuzu türkiye için baska ülkelerde yaparız
abla sen reiki uzmanısın demi reikiye tüm hayatını verdin biri deseki artık yapmayacaksın istemiyorum yapmanı ne dersin? türkiye resmen bizi desteklemiyo bu konuda yapılması gerekn seyler bu bu ulkeye drag 1998 yılında geldiginde herkez tamam artık turkiye ataga geçdi dendi veee inanılmaz başarıldı 1998 yılında
93 model bi dogan slx yapılan aşırı sıkısdırma ve motorunu turboyla beslyerek modifiye edilmesi sonucu subaru imrzaya 5 boy cakdı şaka degil bu haa sen belki arabaları bilmiyon ama can abime sor uyumadıysa hala subaru imraza sti ne demek diye bi sor
bu o kadar piyasayı sarsdıki drag sporunun başkenti yunanistanda bile konusuldi su an bile o araç yarıslara hala katılıyo hala dereceler alıyo yani bizde bu yetenek var türklerde gelişdirme yetenegi var ablacıgım ama önümüzü kapatıyolar biz bu spora canımızı feda ettik sanayi sektöründen gelişen biri olarak varımı yogumu adarım bu spora cünkü öyle hayallerim oyle planlarım projelerim varki bunu anlatmakla bitiremem anlatırken gözlerimin saçdıgı ısık etrafa yansıyo yerlere carpıyo tekrara bana geliyo gozumu alıyo su an bize motor sporlarının baskenti sayila bilcek tabi almanyadan sonra yunanistandan
seat cupdan teklif geldi dedigim gibi 4 kişiye biz bi dergiye ropertaj vermişdik soyledim bunuda bizimle irtibata geçdiler bi toplantı duzenledik ve bize bi fırma teklif sundu biz 2 sene sonra anlasma imzalıycagımızı söyledik o kadar gelişdikki motor sporlarında
f1 ve moto gp gibi sporlar ülkemize geldi ama hala bize bi destek yok hala biz sömürgeleniyoruz
ben türküm osmanlının torunuyum ama arsla türklügümü eleştirmedim sadece devleti eleştirdim.
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |