Alıntı:
ezmiran botan Nickli Üyeden Alıntı
değer verdiklerimi çok özlerim... bzn çok sevdiğim ,bzn derinden hissettiğim ,arkadaşlarım ve dostlarımı özlerim, öyle anlar oluyor ki ,burnumun direği sızlar ,dökülür gözyaşları ve bazan hüzün, bazan sevinç kaplar tüm yüreğimi ,ama nerden baksam, özlemekte güzel diye düşünüyorum.... özlüyorsan ,özlenmişsindir.....unutmadığımız ne ise unutulmamışızdır........ sevgiler |
Özlem de dahil tüm duygular güzeldir ve bizim kişiliğimizi besler. Olgunlaştırır. Hepimiz hayat koşuşturmasu içinde olduğumuz için özlediğimiz kişileri ve anları düşünmeye pek zamanımız olmuyor. Zamanla bilinçaltımızın ve kalbimizin bir köşesinde sessiz sakin bekliyor. Bazen de öyle anlar geliyor ki duygularımız şaka kalkıyor. Senin de bu duyguyu böyle taze yaşıyor olman güzel.
Sevgiyle kal.
Alıntı:
gülpor Nickli Üyeden Alıntı
Perfinya slm,çok güzel ve ruhuma dokunan bir yazı paylaşmışsın ,teşekkür ederim...düşündümde ;bir kaç sene öncesine kadar,özleyerek ,coşkuyla ve merak ederek aradığım ,ve onların hayatında da bir yerim ve anlamım olduğunu düşünerek ve bu insanların da benim hayatımı merak ettiklerini zannederek özlerdim ... sorunlarıyla ilgilenirdim...Özlediğim ve hayatlarını merak ettiğim insanların ruhlarında aslında hiç olmadığımı ve özlenilmediğimi anlamak biraz zamanı mı aldı ,ama öğrendim...boşluk oluyo ister istemez ...ama dolduruyorum:) Bir durum var ki o daha traji komik...bu insanlar yapay olarak ilgileniyormuş gibi yapıyorlar ...şu durumu hiç anlayamadım,insanlar neden özlemedikleri bir insana özlüyomuş gibi, yada aramadığında sanki aranılmayı çok beklermiş gibi davranıyorlar ...en çokta bu içimi acıtıyo...ama ben özlemeyi özledim, sevgiyi paylaşmayı özledim, birlikte ağlayabilmeyi özledim, mesafeler önemli değildi tek bir lafıyla ilk otobüse atlayıp sevdiklerime koşmayı özledim... daha birçok şey işte... |
Rica ederim. Muhakkak o insanların akıllarında kalplerinde kalmışsındır. Sonuçta yaşanan anlar var. Bütünüyle kopamaz kimse birbirinden. Ama birkaç yıl görüşmeyince araya mesafeler yeni insanlar hayat koşuşturması girince derinlerde kalmıştır özlemleri.Özlem duygusu insanın içini acıtıyor ama bir o kadar güzel. Ama herşeyin olduğu gibi bunun da sahtesi var maalesef.
Sevgi ile kal.
Alıntı:
smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı
diğer arkadaşlarımın olduğu gibi benimde çok içime dokundu bu yazı, aynı zamanda bende özlediğim zahiri bir beden hatırlayamıyorum malesef, geçenlerde 3-5 gün önce gördüğüm bir rüyanın sabahında belkide çok uzun zmandır yaşamadığım bir duyguyu daha doğrusu acıyı hissettim, rüyamda tanıdığım bir kişinin suretinde sanki yıllardır hasretiyle bittiğim sevgiliyi gördüm, sabah kalktığımda o yüz benim aşık olabileceğim bir bayanın yüzü değildi(hani olurya peygamber efendimizi bir surette görenler olur gördükleri peygamberimiz değildir, başka bir insanın suretinde görünen biridir ya o şekilde) ama o gün boyunca içim o kadar yandıki anlatamam hala aynı hisler içimde çok garip gerçekten çok aşık olduğum ve senelerdir hasretini çektiğim sevgiliyi rüyamda görmüş gibi özlem hissettim içim yandı, Allah kimseye bu derecede olanını yaşatmasın yada yaşatsın bilemiyorum ve hala çözemedim bu rüyanın ve hislerin manasını.... |
Özlem insanın içini acıtıyor. Ama diğer taraftan da çok güzel.
Özlediğin (o) kişiye kavuşman dileğiyle.
Sevgiylr kal.
Alıntı:
cliviaf Nickli Üyeden Alıntı
farklı bir konuya değinmişsin. çok sağol, teşekkür ederim.
ben özlüyorum, bu yazı sayesinde fark ettim özlediğimi de. çok güzel çok güzel bir duygu özlemek. bunu tekrar yaşamamı sağlayan bu yazıya teşekkürler. |
Rica ederim cliviaf.
Özlenen kişi bunu hakediyorsa özlem çok güzel bir duygu.
Umarım özlediklerine kavuşursun.
Sevgiyle kal.