Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun serkan dostum sadece yazmış olmak için yazmamanı tavsiye ederim... bir kaç sayfa okudum.. bazen okuyorum yazdıklarını... ben sana geçmişimi anlatsam ağlarsın belkide... Ama anlatmaya lüzum yok... Bi yerde şey demişsin... "Ben doğruları söylüyorum çare arıyoreum.. insanlar beni azarlıyor" demişsin... yani insanların yaptığı sayfalar dolusu tavsiyeyi sıfırla çarpmışsın... içinden sana sitem edilenleri seçip seçip alınmışsın. Kozmik enerjiyi incelerken enerji paylaşımlarına dikkat etmiştim... İnsanlar bir süre sonra sende ilerleme göremezlerse kaçarlar. çünkü yazılarındaki kötü enerjiyi kendilerine çekmeye başlarlar. Moralleri bozulur. Senin yazılarını okurken bende bunu hissediyorum zaten.. Melankoliyi seven bir yapın var.
İnsanlar burda sana onca tavsiye vermişler. Bunların kaçını uyguladın... ama bi önemi yok... İç dünyanın deişmesi için dış dünyanın deişmesini bekleme... Hayat bunu esas almaz... ömür boyu bu sıkıntıları tekrarlarsın... dış dünyayı suçlayarak bir yere varamassın... dış dünyan senin eserin... Kendini hiç bir neden olmasa bile iyi hissetmeye başla... şükrettiklerinin listesini yap... gün içinde bak bir kaç kez ona
Dış dünyanı deiştirmek için önce iç dünyanı deiştir... "Şeylere bakış açını deiştir... Baktığın şeyler değişicektir" |