Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2010, 11:41 AM   #323 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN

Günnaydın Cliviaf,

Tam kitapçılarda gezilecek bir gün bugün gerçekten. Üniversitedeyken İmge Kitapevi'nde hesabım vardı. Gidip kitaplarımı seçer, orada çalışan bir kadınla biraz sohbet eder, elimdeki cebimdeki parayı bırakır çıkardım. Şimdi evimin konumu gereği koskocaman buz gibi bir kitapevinden alıyorum kitaplarımı. Her gittiğimde yabancı simalar. Ya ben artık dikkat etmiyorum o kadar ya da onlar sürekli değişiyorlar...

Kitap satılan bir yer neden bu kadar soğuk ve duygusuz döşenir, nasıl bir markete benzetilir gerçekten inanamıyorum. O kitaplar ahşap kitaplıklarda salınmadan, derinden gelen sakin, huzur verici bir müzikle hislendirilmeden neden satılır? Nasıl satılır??? Bir kitap zincirinin esiri olmuşuz. Sanırım kendime başka bir kitapevi arayacağım.

Beni uyandırdığın için saol Civiaf

Güzel bir gün geçirmeni dilerim:)
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla