Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-09-2008, 11:42 PM   #10 (permalink)
sınırsızmavi
Teğmen

Tesekkür: 1
30 Mesajinıza toplam 80 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sınırsızmavi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Yerimde olsanız naparsınız ?

Alıntı:
McDaniel Nickli Üyeden Alıntı
Benim durumumda olan var mıdır bilmiyorum ama uzun süredir içimi kemiren ve benim kısıtlı daha doğru bir ifadeyle pasif olmama sebebiyet vermiş bir olayı sizle paylaşmak istiyorum ve tavsiyelerinizi ya da benim yerimde olsaydınız neler yapabileceğinizi öğrenmek istiyorum.

24 yaşında bir erkeksiniz. Bu yaşınıza kadar aşırı bir aile baskısı altında ve sıkı bir kuralcılık anlayışı ile büyümüşsünüz. O kadar koruyucu bir aile yapısında büyütülmüşsünüz ki puanınız ya da kapasiteniz türkiye'nin en kariyerli üniversitelerine yetebilecek düzeydeyken açıköğretim okumuşsunuz ve şu an nefret ettiğiniz bir meslekte çalışıyor bulmuşsunuz kendinizi, çocukluğunuzda diğer arkadaşlarınız dışarda top oynarken hatta kapınıza gelip çağırmalarına rağmen siz dışarı salıverilmemişsiniz belli bir yaşa kadar. Öyle ki aile içersinde başka insanların yanında konuştuğunuz her sözden dolayı defalarca eleştirilmiş bu sebepten toplum içersinde ne söyleyeceğini ne yapacağını bilemez hale gelmişsiniz. Öyle ki bu zorluklardan ötürü felaket zor bir askerlik yaşamışsınız. öyle ki kız arkadaşlarınıza hep karışılmış sanki siz değil babanız ya da anneniz evleniyor ya da çıkıyor konumunda bulmuşsunuz kendinizi. öyle ki kız arkadaşınız varken en ufak bir pozitif destek görmek yerine hep olumsuz görüşlerle karşılanmış ve geleceğe dair olan ufkunuz hep karanlık olmuş katiyen bir destek görmemişsiniz. Öyle ki tam yeni bir kız arkadaşınız daha olacağı sırada hala ailenin koruyuculuk duygusuyla gözler üzerinizde olmuş yine ne yapacağınızı şaşırır duruma gelmişsiniz. Geleceğinizi artık doğan güneşin yaydığı o güzel renkler yerine kara bulutlarla örtülü bir gökyüzü olarak görür hale gelmişsiniz.. Siz benim yerimde olsaydınız napardınız ? Bu anlayış yüzünden artık bir kız arkadaşa, bir sevgiliye sahip olmanın daha doğrusu aşkın mutluluğunu bile yaşayamaz oldum artık.
Sevgili mcdaniel, ben siteyi yeni keşfeder olduğum için yazıyı geç okudum ve şu anki durumunu merak ettim, bu mesajı yazmandan bugüne kadar hayatında ailen ve kendinle ilgili bir değişiklik oldumu? Paylaşımlarını merakla bekliyor olacağım
sınırsızmavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla