10-12-2010, 04:47 PM
|
#248 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÖLÜMMMMM Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Canım benim, allah ölümün bile güzelini, zamanlısını, sıralısını versin. Nurlar içinde yatsın inşallah arkadaşının babaannesi. SEn daha gepegençsin, dilerim de önünde uzuuuun, sağlıklı ve mutlu bir hayat vardır. Hayatımızdaki kayıplar bize hayatta daha yapılacak çok şey olduğunu da hatırlatır. Hemen dön bir de öteki tarafa bak, sıkı sıkı yapış hayata ve yapmak isteyip de yapamadığın hiçbir şeyden geri kalma. Gönül al, güzel anılar biriktir. Aldığın her nefesin tadını çıkart. Korkun da üzüntündendir, normal. Muhteşem bir hayat sürmeni, doyasıya tadını çıkartmanı dilerim canım:)) | belki gençliğimdenmıdır bılmemm öleümm pek aklıma gelmez benimm.her selada üzülürr dua ederimmmm..ama ne bileyim kaç yıldırr kanserrrdiii.. şimdii ise yokulup gittiii.ben bana düşen görevi yerine getirdimm ..ama ne bilimm canım yandıı yinedee...sölediklerinn çok güzell çok anlamlıı gercektenn.. teşekkür edrimm ...ii varsınnn ....
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |