21-12-2010, 09:58 AM
|
#272 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,731
340 Mesajinıza toplam 1,098 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı: yelda_k Nickli Üyeden Alıntı
olumlu ve pozitif bir sababtan günaydınnnnnnn .. deliler gibi neşeliyim bugunn ... içime sevinç mi kaçtı naptııı :) resmen hormonlarım durmuorrr bir mutluluk bir mutlulukk görme gitsinn .. gelişimimden bahsedeyim birazda sana : eskiden çok şekerli cay içerdimm ama artık şeker kullanmıyorummvede buna alıştımm :) artık canım arada tatlı istersee çayda şeker kullanıorumm.. rahatsız oldugum bi konu varrr bidee çevremdekilerr bana herseyy güzel degılki ne bu pozitiflik kıızm kendıme gell diyorlarr. oysa yanlış onlarrr eline iğne batsa tetanoz oldum diyorlar bence yanlışşş ! ihtimaller var ve bunları herkes görüyorr.ama bu ihtimalleri düşünmak akıllarınA gelmiorr..ben mutluyumm canımm pozitifliğimleeee.. aslında hep cevremiz yapmadımııı bzii böle karamsar böle mutsuzz.. BEN KIRDIM ARTIK ZİNCİRİLERİMİ | güzelim bu hislerine yürekten sevindim. bu dünyayı alt et sen bunu başarırsın.... sevginle bütün karanlıkları aydınlatacaksın....seni çok seviyorum ablacım |
| |