21-12-2010, 08:00 PM
|
#5 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bu Kişiliklerden Uzak Durmak İyidir! Alıntı: aylıno Nickli Üyeden Alıntı
Bu Kişiliklerden Uzak Durmak İyidir! Kadın veya erkek fark etmez, bazı özellikleri üstünde taşıyan insanlardan uzak durmak iyidir. Ben hayatıma böyle insanları sokmamaya ve enerjimi onlar için harcamamaya özen gösteriyorum. Sürekli nasihat eden ama asla nasihat dinlemeyenler, Karşısındaki insanın sevgisini azaltmak için uğraşanlar, Sürekli emir veren ve hep beklenti içinde olanlar, Sürekli talep eden ama asla vermeyenler, Karşısındakinden üstün olduğu havasını yaratmak için uğraşanlar, Başkaları adına karar verip, çözüm bulduğunu sananlar, Söz verip asla tutmayanlar, Karşısındakini sürekli değiştirmeye çalışıp, kendi değişimi ile ilgilenmeyenler, Sürekli haklı olduğuna inananlar, Kazanmak için her yolu mubah sayanlar, Hatalarını kabul etmekten ve özür dilemekten kaçınanlar, Teşekkür etmeyi ve karşısındakine saygı duymayı bilmeyenler, Onu sevenleri kullananlar, Hiçbir mantığa dayanmayan inatlarını sürdürenler, İletişim kurulamayan ve konuşulamayanlar, Şiddet ve uyuşturucu bağımlısı olanlar, Bildiklerini en zayıf anınızda kullananlar, Bu maddelerin birkaçını bünyesinde bulunduranların sağlıklı bir ilişki yaşayamayacağına inanırım. Bu yüzden ne dost, ne sevgili olarak hayatıma sokmam. Siz de kendi listenizi yapın bakalım, sizde neler sıralanacak? Yarın görüşmek üzere… | canım valla eski erkek arkadasımda bunlardan en az 7-8 tanesi vardı diyebilirm. gerçekten çok zor insanlar oluyorlar, duygularına sahip çıkamayan insanlar oluyorlar bir de birşey hissetseler de.
ben erkek arkadaşımın beni sevdiğine eminim ama bu özellikleri yüzünden hiç yansıtmayı beceremedi. |
| |