Konu: himmel
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2010, 09:05 PM   #27 (permalink)
himmel
Teğmen

Tesekkür: 29
45 Mesajinıza toplam 121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
himmel will become famous soon enoughhimmel will become famous soon enough
Standart Cevap: himmel

yeni yıla 10 gün kala şöyle bi düşündüm.yenı yıl benim için ne ifade ediyor diye.bir yaş daha büyümekmi ölüm yoluna bir yaş daha yaklaşmak mı? yoksa yaşanmış iyi kötü tecrbüleri geride bırakıp bu yıl hataları tekrarlamayacağm,hayallerm için ugrasacagm diyebilmek mi?
bence heryeni yıl en bastan başlamaktır.hatalarını,pişmanlıklarını,umutsuzlukl arını eski yılın içinde bırakıp,iyi yaşanmışlıklarını yanına alarak ömür yolunda yürümeye devam etmektir.
bende aynen böyle yapicam iştee kötü olan herşeyi bu yılda bırakıp..güzel herşeyi yanıma alıp mutlu bir yıla girmenin sevincini yasıcam 10 gün sonra.nasıl bir hayat yasamak istiyorsam onu dilicemm.dilediğim gibide yaşıcm..bir yıl daha yaklaşmadık mı sonsuzluga. ben yaşlandıgımda ölümü beklerken sonuna kadar yasadımmm diyebilmeyliym.pişmanlıklarım olamamlı yasayamadıklarımdan ötürü.
ben idaellerim dogrultusunda çalışmak fakat çalışırkende hayatı dolu dolu yasamak istiyorum..içimdeki mutluluk hiç sönmesin istiyorum.insanlar içinfaydalı birşeyler yapmak istiyorum.içimde güzel olan herduyguyu barındırmak,sıcak bir gülümseyiş istiyorum kalbimi ısıtan..şiirler tutmak ezberimde,kendime ait satırlarım olsun istiyorum..azim istiyorum azim o olmadan olmaz hiçbirşey,,çalışmalıyım ki istedgim bölüme gireyim.ama öyle sıkıntılarla çalışmak değğil.amacıma ulaştıgım anı düşünürek zevkle çalışma istiyorum..kendimi en iyi şekilde ifade etmek istiyorum bikere.,.sakin olmak istiyorum .tamam haksızlıkta bagırmak sonuna kadar ama olmadık şeye sinirlenmek değil.! sabır istiyorum..sevdiklermi mutlu görmek istiyorum.savundugum bi amaç ugrunda gerkrse ölmek. cesurr korkusuzca yaşamak isitiyorumm.
yenii yılllda herkesin dilediği gibi yaşamasını diliyorum!
himmel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla