Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2010, 02:04 AM   #96 (permalink)
QMU

Tesekkür: 34
10 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
QMU is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

arkadaşlar ben bir üniversite öğrencisiyim. asosyal, çekingen, özgüvensiz biriydim. aslında çok yakınlarım entellektüel,esprili ve hayat dolu biri olarak bilir beni ama dış dünyaya karşı oldukça kapalıydım. ve beni en fazla rahatsız eden konulardan biriydi bu. sınıfta hoca bana birşey soracak diye ödüm patlardı. insanların beni yanlış anlamasından korkardım hep. özellikle karşı cinse karşı çok fazla çekingen tavırlar sergilerdim. yaklaşık 9 ay önce dinlemeye başladım telkinleri. sırayla ve sabırla dinledim her gece. fırsat buldukça gündüzde dinliyordum.yaklaşık 3 ay aralıksız dinledim. sonra sınavlardı, yaz stajıydı derken bi süre ara vermek zorunda kaldım telkinlere. yaz tatili bittikten sonra kendi kendime "okullar açılacak ve ben asla eskisi gibi olmayacağım, yeni bir çevreyle dolu dolu yaşayacağım günlerimi" dedim. resmen 180 derece değiştim, insanlarla kolay iletişim kuruyor, kız erkek farketmeden hepsiyle kendim gibi konuşuyorum artık. sosyal aktivitelere katılıyorum, insanların hiçbilmediği yönlerimi göstererek onları şaşırtıyorum. şimdi çoookkk mutluyum. telkinleri dinlemeye devam ediyorum tabi. çok teşekkür ediyorum telkinlerde emeği geçen herkese. ve iyiki varsınız arkadaşlar, kendinize olan inancınızı kaybeymeyin, herşey değişebiliyor, buna kendinizde dahil....