27-12-2010, 05:02 PM
|
#278 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k merhaba:) gelmedim sana 2 gun olduu.. yeni yıl için heyecanlıyımm .istediklerimi tekrarlıyorumm evrene bundan hiç sıkılmadan şifa istıyorum herkese. saglıgımı korumayı hedefliyorum.. dün kız kıza toplantı yapıp eglendık ... asla kendimi öven biri olmadım ben . ama baktımda herkes kendini birilerine ispatlama cabasındaa . ben sadece kendimi kenidme ispatlarımm . başarılarım da başarısızlıklarım gibi benim eserimdir. BAŞARILARIMA BENİM ELLERİM ALKIŞ TUTARR... BENİM KALBİM HEYECANLA GURURLA ATAR .. BEN NEFESİİ KENDİM ALIORUMM MUTLUYUMM daha çok gülmek istiyorum. şansımın dönuşünu seyretmeyi seciyorumm . hakettiğim hayatı yaşamayı istediğim evliliğii yapmayı seçiyorumm. geleceğimi onunla paylaşamyı seçiyorum . paraa artıkk evrendee ederse teslim edilmeyi bekliorrr :) güzel puan almayı seçiyorumm
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |