Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2010, 06:36 PM   #48 (permalink)
can_can_ny
Teğmen

can_can_ny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
can_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nice
Standart Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım..

Alıntı:
TR-ance Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese SeLamLar..

SizLerle Gene Bir ÇaLışmamLa Beraberim.. Biliyorsunuz Daha Öncesinde Hayal Hanımın NLP Çalışmasında BeLirLi DaLga BoyLarı ÇaLışması Yaptım.. Ve Şimdide SizLerin Karşısında FarkLı Bir ÇaLışmayLa Duruyorum.. Amacım Yeni Meditasyon Yapan KişiLerin İLk Etapta Daha ZorLanmadan Meditasyon YapmaLarını SağLamak.. ( Ayrıca Dahada DoyumLu Bir Meditasyon.. ) Ben Kendi Açımdan DeğerLendirecek OLursam Bana Çok Faydası OLan Bir ÇaLışma OLdu Ve SizLerede Bunu Aktarmayı Kendime Çok Uygun Gördüm.. Eğer ÇaLışmamı Beğenirseniz Teşekkür Etmeniz Kafidir..

Download : World's Leading Image,Video,Audio and Document Sharing Portal

SevgiLer..
merhaba,
indiremiyorum ben u meditasyonu yardımcı olabilirmisiniz.nasıl indiricem
Teşekkürler

" Her yeni günün başlangıcında ve bitiminde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak hayata devam ettiğimizi bilerek yaşadığım için şükrediyorum. "

can_can_ny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla