Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2011, 06:22 PM   #4 (permalink)
genetikmucize
Teğmen

genetikmucize - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
42 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
genetikmucize will become famous soon enoughgenetikmucize will become famous soon enough
Standart Cevap: Affetmek ile ilgili bir kaç sorum var.

Alıntı:
can_can_ny Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar merhabaa,
Ben düzenli olarak Özlem Şahinin affetme meditasyonunu yapıyorum.onun gün içinde sık sık tekrarlıyorum affetmeyi.ve siteden affetmek ile ilgili bir çok yazı okuyorum ama aklıma takılan soru şu bizi üzen inciten,kıran kişileri ve olayları affediyoruz oraya kadar tamam fakat affettiğim kişiyi özgür bırakıyoruz ya onu tamamen hayatımızdan uzaklaştırıyormu yoksa ona sevgi enerjisi yoluuyo ve affeden kişiye karşı daha iyimser olarak mı dönüyo.o kısmı kafama taklıldı yani

birde bir deneyimimi anlatacağım kısaca
sevgilim beni bir konu hakkında kırdı ve ben o olayın hemen ardından kabullenme ve affetme olumlaması yaptım ve yarım saat içinde beni sevgi dolu sözlerle aradı.yani ben hayatımdan uzaklaştırmak istemediğim ama aradada olsa beni üzen kişişeride affediyorum ve kabulleniyorum bu onları bana yakınlaştırırmı uzaklaştırırmı yada beni onlara bu konu hakkında bilgisi olan varsa söyleyebilirmi ?

Teşekkür ederim
İyi akşamlar
Bugünüde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak bittirdiğim için şükürler olsun :)
Bugün yaşadığım herşey için şükrediyorum ve bugün yaşadığım herşeyi tam olduğu haliyle kabul ediyor,onaylıyorum seviyor ve özgür bırakıyorum.
canım bişey soracağımm...
bu meditasyonu yaparken ağlyomusun?
yoksa bana mı geliyor bu ağlama hissi.
3 kere yaptım bu zamana kadar. üçünde de onu çemberin dışında bırakırken ağladım... onu sevdiğimi söylerken ağladım...
çok sulugöz oldum ben yaa...