Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2011, 11:28 AM   #195 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Asla sıradan olmayacağım

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet ben de eskiden çok karamsardım..ama senin yazılarını okuduğumda hiç de öyle "bir zamanlar karamsar olarak yaşamış bir kişi" olarak da durmuyorsun bence gerçekten bu konuda kendini aştığın belli..ben eskiden şöyle şöyleydim demeseydin eski halini hiç anlamayacaktım bile...mutluluk ve sevinç aslında zaten sende varmış ama ortaya çıkarılmayı bekliyormuş..saklanıyormuş gizli bir hazine gibi....
sevgiyle kal
Çok tatlısın İmported Angel,

İnan bana burada anlatmamın mümkünatı yok ne kadar karamsar ve ne kadar mutsuz olduğumu. Çektikçe çekiyordum sıkıntıları kendime.

Hayatımın en büyük şokunu bana üniversitede hiç tanımadığım sonradan yakın arkadaşım olan bir çocuk yaşattı biliyor musun.

En sevdiğim arkadaşımla oturmuş muhabbet ediyorduk, bana anlattığı bir olayın etkisiyle bir kahkaha patlattım ve O, o arada yanımızdan geçiyormuş. Arkadaşımı selamladı, neler anlatıyorsun bakalım yine, ortalığı şenlendirmişsin, dedi. Elimi sıkmak ve tanışmak için elini uzattı, yüzüme baktığı gibi, aaa bunca yıldır seni ilk defa bir şeye gülerken görüyorum, demek sen de gülermişsin, dediği anda sanırım hayatımın tokatını yemiş oldum. Yooo, gülerdim halbuki, gülmüyor muydum yoksa??? Şimdi bile bilmiyorum, hatırlamıyorum. Ama kafama kazınmıştı.

Dönemsel bir şeydi, sadece çok uzuuuun bir dönem sürmüş sanırım. Şimdi yeniden doğmuş gibiyim (çok şükür)

Ama gördüğüm kadarıyla senin de içinde çok keyifli bir yan saklıymış, güncende yazdıkların bu gizli kapının açıldığını gösteriyor bana :))

Mutluluğun daim olsun,

Sevgilerimle :)
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla