Öncelikle "cümleten merhaba" diyerek söze başlamak istiyorum. Foruma henüz bugün kayıt oldum, önceden takip etmişliğim vardı ama kayıt olmak bugüne kısmetmiş
Atakan Bey'e ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim. Bu telkinlerin etkilerinin var olduğu su götürmez bir gerçek ve hiçbir kaygı gütmeksizin yaptığınız bu işin karşılığını bizden aldığınız hayır duvalarıyla göreceğinizden eminim. Allah sizden bir kez daha razı olsun.
Neyse, lafı fazla uzattım ben geçeyim soruma. Yaklaşık bir aydır telkinleri dinliyorum. İlk 2-2,5 hafta telkinleri bilgisayarımda dinledim (Geceleri sabaha kadar açık bırakarak hoparlör vasıtasıyla) Birkaç etkisini de hissettim, bunları telkinlerle bağdaştıramadım ilk başta. Ama diğer kişilerin de benzer etkiler gördüğünü okuduğumda telkinlerden olduğunu anladım. Örneğin; sindirim sistemi üzerindeki etkileri. Ben 3-4 günde bir tuvalete çıkan bi adamdım :D Telkinleri dinlediğimden bu yana günde 3-4 defa tuvalete çıkmaya başladım
İlk gün mide bulantısı oldu, sonra bir daha hiç olmadı :S İlk günden sonra telkinlerin etki etmediği hissine kapıldım bu yüzden nedense. Ayrıca şunu da belirtmek isterim; evde oturarak telkinlerin etkisini görmek pek mümkün olmuyor, biraz sosyal ortamlara karışmak gerek. Evde oturduğum dönemlerde, telkinlerin pek kayda değer bi etkisinin olmadığını düşünüp bırakacak noktaya kadar gelmiştim ancak dışarı çıktığımda gördüm ki artık daha rahattım. Buna rağmen başlıca bahsettiğiniz bazı etkileri göremedim: Sitenin girişinde yazan, dik durma vesaire gibi. Dik durmam üzerinde hiçbi etkisi olmadı. Pff, neyse aşırı uzattım ben, sorum şu ki:
İlk 2 hafta bilgisayar hoparlörüyle dinlediğim telkinleri şu an telefonu başucuma koyarak minik telefon hoparlörüyle dinliyorum kısık seste. Ve belki de psikolojik olarak etki etmediğini düşünüyorum bu yüzden. Acaba bilgisayar ve telefon arasında etki etmesi açısından herhangi bir fark olur mu bunu çok merak ediyorum, yoksa kendi kendime kuruntu mu yapıyorum:S
Ha bir de, geceleri uyurken dinliyorum telkinleri ve uykum aşırı derecede bölünür oldu. 8 saatlik uykuda 7-8 defa uyanıp tekrar uyuyorum.
Bu arada telkinleri artık dinlediğim hoparlör bu Atakan Bey, biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın
http://sonyfanboy.files.wordpress.com/2007/03/mps75.jpg