aslında bu paylaşıma başlamak için sanırım biraz geç kaldım. çünkü 2 aydır telkin müziklerini dinliyorum. ama inanın bunu eksikliğini hissetmiyceksiniz. çünkü değişim etkilerinin yanında bu site ile ilk tanışma hikayemide sizlerle paylaşmak istiyorum. nerdeyse telkin den önce ve telkinden sonra olarak ikiye ayırdığım hayatımın değişim sürecini anlatmak benim için heyecanlı ve ilginç olacak. umarım size de oyle gelir ve okumaktan keyif alırsınız. çünkü sanırım bazen hem uzun yazacağım hemde detaylı sanırım yani umarım. umarım diyorum çünkü çok fazla bilgisayar başında duran biri değilim iş haricinde. bugun bir ayrıcalık benim için saat 18.00 ve ben evdeyim. 2 gündür yaşadığım bel sorunu nedeni ile günlüğüme başlangıç yapabildim:)
Telkinlerin bana verdiği belirtilerden biri olarak, kesinlikle boyum uzadı ve ben bedenen buyumus gibi hissediyorum ne garip ve ne hos diye duşunuyordum son 1 haftadır. sanırım kendime nazar değdirdim. çünkü şuan yere paralel yürüyebiliyorum ancak bel sorunumdan
heyecanla devam edeceğim
sevgiyle