Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2011, 10:39 PM   #97 (permalink)
wenenda

Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
wenenda is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

merhaba arkadaşlar, benim merak ettiğim acaba benim gibi hiç bir fayda görmeyen yok mu aramızda. ben telkinleri çok uzun bir süre dinledim, genelde sadece gece telkinler açık uyuyordum, uykuya düşkün bir insan olduğum için buda baya bir zaman ediyor. size kesin bir zaman dilimi veremem ama emin olun inatla üç aydan çok çok daha fazla bi zaman dinledim. sizin tavsiye ettiğiniz sırayla önce ego güçlendirici ve suçluluk telkinleriyle başladım baya bi sonra kendine güven telkinini ekledim. sonra acaba bunlar fayda ediyorda ben mi farketmiyorum diye düşünerek zaten çokfazla ihtiyacım olan erken uyanma telkinini de listeme ekledim. en azından sonuçlarını daha somut bir şekilde görebilirm diye düşündüm. ancak bunun da hiçbir faydası olmadı bende, sabahları yine gayet geç kalkıyordum, biraz daha devam ettim sonuçları hemen göremem diye ama inanın ben bunları hiçte azımsanmayacak kadar uzun bir zaman dinledim. erken uyanma telkinininden sonra gerçekten faydası olmadığına karar verip artık bıraktım. burda sizin yorumlarınızı okudukça okadar özeniyorum ki, inanın sizinkilerin onda biri kadar bir fark görebilmiş olsam devam ederdim ama malesef hiçbirşey olmadı. artık inancımda kalmadı zaten, sanırım bazı insanlara hiç etkisi olmayabiliyor. neyse kafanızı şişirdim:) umarım sizin için herşey daha güzel olur, hoşçakalın
wenenda isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla