Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2011, 08:31 AM   #3 (permalink)
sivasyıldızı
Teğmen

Tesekkür: 7
35 Mesajinıza toplam 122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sivasyıldızı will become famous soon enoughsivasyıldızı will become famous soon enough
Standart Cevap: Depresyon Nedir?, Tedavi, Terapi ve Öneriler

hakikaten güzel konular yazmışsınız,yalnız günümüzde tıp ruhsal rahatsızlıkların hepsine deprasyon gözüyle bakıyor,deprasyonunda çeşitleri ve orantıları var,
deprasyona giren bir hastanın tek başına tıbben yardımdahi alsa içindem çıkması çok zordur.yukada belirttiğiniz gibi kiinin durum,davranış,ve duygularında bozulmalar olduğu için ve toplumumuz peşin hükümlü olduğu için dışlanmakta yalnılaştırılmakta,
şimdi ben bir hepatit b hastasıyım, hastanelere gittiğm zaman kan falan verirken veya herhangi bir müdahale gerektiğinde bunu söylerimki dikkatli olsunlar ama hemen davranışları değişir,

dr.uma sordum hocam ben bu illetten ne zaman kurtulacam?
cevap,seni deprasyona iten sebep bedensel değil şahsınla alakalı değil anladığım kadarıyla aile,ekonomi,sorunların sebep,sebepleri giderilmeden hatalığı gideremezsin ancak kendini avutursun.

günümüzde herşey maddiyata dayalı, dr.un dediği bir olay ab.ve abd de araştırma yapılmış ilerki yıllarda ençok hangi hastalıklar görülecek,ve böbrek,karaçiğer,kalp,ve ruhsal hastalıklar,
ve bu yönde dr.yetiştirme eğilimine gidilmiş.
sivasyıldızı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla