Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2011, 03:18 PM   #55 (permalink)
_roxie_
Üsteğmen

Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough
Standart Cevap: Geri döndüm! :)

Yaratıcı yazarlıkta yarın için ödevimiz şu : Bir arkadaşımız babasından nefret eden bir çocuğun öyküsünü yazmıştı, öyküde babanın çocuğa neden onu terk edip gittiğini açıkladığı bir mektup var, ama çocuk o mektubu okumadan yırtıp atıyor... bizim ödevimiz de o asla okunmamış mektubu yaratmak... =)) güzel değil mi? son zamanlarda yaratıcı yazarlık ödevlerimi pek özenerek yapamadım... son yazdığım şiir de pek beğenilmedi sürekli aynı şeyi söyleyip durduğum için sanırım... ama olsun! =) ben kendimi geliştirmek için ordayım, yerden yere vurulayım diye gidiyorum oraya zaten =)) bunlar beni ve kalemimi büyütecek şeyler... =) belki mektubu yazıp bitirdiğim zaman sizinle de paylaşırımm... =)

ben bugün bana yerleşmiş çekirdek inançların üzerine gitmeye karar verdim biraz... bir de eski sevgilimi affetme konusunda çok büyük sıkıntılarım varmış bunu fark ediyorum... son 2-3 gündür bana yaşattığı kötü şeyler, kırgınlıklarım, kızgınlıkları sürekli sürekli geliyor aklıma... geldikçe diyorum bana bunları yaptığın için seni, yapmana izin verdiğim belki bilmeden sebep olduğum için kendimi affediyorum... ama yok... kafamın içinde sürekli sürekli kırgınlıklar var... neyse bekle günlükçüm... içimden bi ses kırgınlıklarının çekirdek inançlarınla bağlantısı var diyor... olumsuz çekirdek inanç listesi birazdan geliyooor =)
_roxie_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla