Öncelikle asil bir duruş sergileyen Atakan beye teşekkür ediyorum..Eğer beni uyarmasaydı bende onun yalanlarına kanmak üzere olan biriydim..Bunun için ayrıca teşekkür ederim..Kişisel gelişimle uğraşan birinin bu denli sapkın olduğunu başkalarından kopyalayıp yapıştırdığı paylaşımlarından anlayamadım bende..
Bu insan bu işi yapmış ve siteye zarar vermiş..yeni kurduğu çakma sitesinin saldıraya uğraması şaşırılmayacak bir durum..kendisi tanıdığı her kişiyi kendi yanına çekmeye çalışmak için olur olmaz şeyler anlatır..sitesindeki herşeyin başka sitelerden kopyalanıp yapıştırıldığını zaten kendiside sitesinin bir bölümünde ifade etmiş ..tabiki herkes siteden faydalanabilir ama kaynak belirterek..bu bir erdemdir.fakat bu erdemi emin olmadan bilmeden eskinden zarar verdiği birini suçlayan birinden bekleyemeyiz..
yapılması gereken nedir..ne yapılabilir..(nacizane önerimmm...)ben herkesi facedeki hayatım değişti grubuna davet ediyorum..böylelikle oradaki paylaşımlarımızla sitemizin diğerlerinden ne derece farklı olduğunu göstere biliriz..sevgiler..
hayatimdegisti.com