Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2011, 02:12 PM   #5 (permalink)
ac_milan_ac
Üsteğmen

Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ac_milan_ac is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: gerçekten yardıma ihtiyacım var benim

Merhaba aynı durum bendede var.Kalabalık ortamda çekiniyorum.İnsanlar bana bir şey sorduunda sırıtıp duruyorum.Konuşunca tüm dikkatler üzerimde sanıyorum.Sesimde az çıkıyor.Dışarı deseniz az çıkıyorum.bi tanıdıkla karşılaşcam vb. korkularım var. bunları yeneceğime inanarak,bunların çok basit bir şey olduğuna inanarak,ilerde bunlara gülüp geçeceğime inanarak 1.5 hafta önce ego ve sucluluk telkinllerini dinlemeye başladım.sırasıyla ve yavaş yavaş önce kendine güven daha sonra sosyallik artırıcı ve toplulukta konuşma daha sonrada sosyal fobiyi listeme ekleyeceğim.Kendine güven telkinini dün gece listeme ekledim.Ama telkinlere başladığım günden bu yana çok iyiydim neşeliydim.Telkinlerin faydasını hissetmeye başlamıştım.Kendine güven telkinini gece uyku sırasında dinledim ve bugün bende bir durgunluk var.Bur durum normaldir değil mi?Hepsi geçecek?
ac_milan_ac isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla