Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2011, 05:37 PM   #29 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri

Alıntı:
nedim2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir soru daha sormak istiyorum.sadece 1 telkin birden çok rahatsızlık için ortak olarak kullanılıyor.oyüzden mesela hem sosyal fobi hem depresyon hem sosyallik artırıcı için aynı telkinleri dinleyebilirmiyiz.ayrıca ben akarsu vertsiyonunu en çok seviyorum.eğer akarsu versiyonu diğer versiyonlar kadar etki edemiyorsa diğer versiyonları dinlemek istiyorum.teşekkür ederim.....
Merhabalar,

Her biri için hazırlanmış olan telkinler mevcut forumumuzda. Ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Önerilen sürelerde ego ve suçluluk telkinlerini dinledikten sonra listenize sosyal fobi, depresyon ve sosyallik artırıcı telkinlerini ekleyebilirsiniz.

Sosyal fobi telkini ve depresyon telkini hastalık adı taşıdığı için uzun süre dinlenilmesini önermiyoruz. Kendiniz yeterli sürelerde bu telkinleri dinledikten sonra yalnızca sosyallik artırıcı telkin dinleyebilirsiniz. Zaten bütün telkinlerin içerisine mutluluk telkini de eklenmiş olduğu için depresyon konusunda da yine sosyallik artırıcı telkin diğerleri gibi yararlı olacaktır.

Versiyonların arasında etki açısından çok fark olmadığını düşünüyorum. Onun dışında doğa versiyonlarının diğer versiyonlara göre daha az etki ettiğini düşünüyorsanız eğer istediğiniz versiyonu dinleyebilirsiniz. Hangi versiyonu dinleyeceğiniz sizin kendi seçiminize bırakılmıştır. Ben doğa versiyonlarını daha etkili buluyorum zihnimi yormadığı için ve çoğu zaman doğa versiyonlarını dinliyorum.

Sevgiler.