Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2011, 12:37 AM   #3 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: sorunlarım ve telkin müzik sıralaması?

Alıntı:
sosal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
soruma geçmeden önce sizlere bu forum için saygılarımı sunarım.çok faydalı olduğu kesin.

sorunlarıma gelecek olursak ,

1- bir davranışı veya bir söz söyledikten sonra acaba yalnış mı anlaşıldım diye düşünüyorum.bu bende daha sonra sıkıntı yapıyor hatta uykularımı kaçırıyor

2-derslerimi sürekli olarak sonra sonra yaparım diyerek sınava az bir süre kalınca da telaşlanıyorum

3-sınav öncelerinde şiddetli bir stres içerisine girip mide bulantısı ve sık idarara çıkma problemi ortaya çıkıyor

4-bir de uyku problemim var.çok ta yatsam az da yatsam normalde yatsam yorgun kalkıyorum.tuhaf tuhaf da rüyalar görüyorum.

şimdilik aklıma gelen sorunlarım bunlar.çok sorunlu biri olduğumu düşünebilirsiniz.ancak sizlerin yardımınıza ihtiyacım var.

forumda kısa bir arama yaptım ve şimdi telkin müziklerini indirmeden önce telkin müziklerini hangi sıralama ile dileyeceğimi sormak istedim

Ego(Güven)Güçlendirici

Ertelemeyi Bırak

Suçluluk Duyguları

Kendine Güven

Sınav Heyecanı

Erken Uyanma

ayrıca telkin müziklerinin hepsini bir türden örneğin ney mp3 lerinde seçsem ya da biri ney,diğeri klasik , diğeri sanat müziği gibi indirerek karışık dinlersem sorun olur mu?

mp3 çalarım ile yatarken bu müzikleri dinleyerek yatarsam sorun olur mu?

hoşgeldin sefalar getirdin..sana elimizden geldiğince yardımcı omaya çalışırız tabiki..

yanlış mı anlaşıldım düşüncesiii..hepsinin sebebi bu.kendini yeterli ve tam görmememen..kendini yeterli gördüğün taktirde bütün sorularını cevaplıyacak gibisin..önce kendine güvenini nerde bıraktıysan oradan geri almalısın..kimsenin seni onaylamasına ihtiyacın yok sen eksiksiz ve tamsan..peki kendini ne kadar onaylıyorsun kendini ne kadar doğru anlıyorsun bunu bir sorgula..

derslerine gelince......derslerini senelik sınavlar için değilde belirlediğin amacındaki meslek için büyük sınav için çalışsan severek şevkle çalışmaya çalışsan..dersleri gereksiz görenler ders çalışmayı ihmal edermiş diye bir şey duymuştum..halbuki senin için gerekli olduğunu, olman gereken sen için bir basamak olduğunu düşünsen belki ders çalışmak senin için hayallerine kavuşmana merdiven olur ve sana zevk verebilir tabi bunu içine sindirirsen..
sınva zamanında mide bulantısı çekmen yine kendini yetersiz hissetiğin için birde suçluluk duyuyorsun ama bu suçluluk duygusunu telkin geçirmez..sorumluklarını yerine getirmek geçirir..ertelemeyi bırak telkini dinleyebilirsin bunun için zinde uyanmada eklenebilir..

ego güçlendirici kendine güven suçluluk listende olsun.ilk hafta sadece bunlarda olabilir hatta .sonra listen güzel gözüküyor..başarılar..sevgiler..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla