17-02-2011, 08:55 AM
|
#2 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 225
31 Mesajinıza toplam 159 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Mahperi'nin Günlüğü off çok garip bir uykuydu bu geceki. çalar saatimin sesini duyduğumda aslında ben bir alt rüyamda daha yeni uykuya yatıyordum.dişlerim sımsıkıydı..rüyamın içinde başka bir rüya gördüm.acaba ne oluyordu öyle olunca..Lucid rüya diye bir şey okumuştum forumda ama ilgilendiğim konu dağılmasın diye araştırmamıştım. onunla alakalı olabilir. bugün CV mi hazırlayıp göndericem okula. çok heyecanlııı dersane maratonu devam ediyor hala. akşam erdalın sırtındaki ağrı için iki nokta yaptım. şaşkına döndü :)) tamamiyle geçiremedim ağrısını ama baya rahatladığını söyledi. bir fark yaratması beni mutlu etmeye yetti. Matrix'e Hükmedin kitabını hala bitiremedim. akşam pek fırsatım olmadı. keşke zamanın içinde kendime sırf kitap okumak için ayrı bir zaman yaratabilsem neyse sabahın kör saati klavyemden bunlar döküldü.gün içinde yine karalamalar yapabilirim Benim birinci görevim önce kendi mutluluğumdur. Kendi mutluluğumu ön plana alarak yaşamımı güvenle sürdürüyorum |
| |