18-02-2011, 04:18 PM
|
#6 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: NE KADAR OKSİTOSİN, O KADAR MUTLULUK Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Çok şanslısın ne güzel , Allah şansını daim etsin :) | Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Benim eşimin de yaptıkları var ama asla sevdiğini söylemez , evlilik ve sevgililik döneminde 1 defa duydum hepsi o :( Ben sorarım ama beni seviyorsun di mi derim , o da sevmesem yanında işim ne der , bu da sevgi göstergesi olabilir mi? :) | amin sağolasın cancazım hepimizin şansı bol olsun evet çok şanslı oldumun farkındayım hamdolsun yaradanıma evliliğimizin ilk yıllarında bu bende takıntıydı ben hep değişik kelimelerle sevgimi ifade ederdim direk sevdiğimi söylemezdim hata kızardım sen neden söylemiyorsun diye hayatım alışmamışım ailemde de görmedim hemde devamlı söylenmez ki bu devamlı derdi hareketlerimle belli etmiyormuyum derdi illaki söylemem mi lazım bende duymak istedimi söylerdim malesef böyle kabulenmek zorunda kaldım şimdi takıntı olmaktan çıktı o söylemeden hareketleriyle anlatıyosa ne edim canım bende ailemde sevgi sözlerini duyarak büyümedim annem ve babam isimleriyle hitap ederlerdi birbirlerine etrafımda evli çiftlerin hepsi öyleydi gerçi ben hayallerimde eşime en güzel sözleri söyleyeceğim düşünmüştüm ve evliliğimde de bunu uyguluyorum önemli olan önce ben ve ailemin yaşadığı ortamı güzelleştirmekse olanı olduğu gibi kabul edip sevdiğim yanlarını daha çok görmektir diye düşünüp öyle yaşıyorum cancazım sevgi ve saygıyla kalınız
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana |
| |