Konu
:
NE KADAR OKSİTOSİN, O KADAR MUTLULUK
Tekil Mesaj gösterimi
19-02-2011, 12:10 PM
#
23
(
permalink
)
cent
Binbaşı
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: NE KADAR OKSİTOSİN, O KADAR MUTLULUK
Alıntı:
ipekibrisim
Nickli Üyeden Alıntı
ben eşime bunları okutsam bana derki "ohooo herşeyi ben yapacaksam sana ne gerek vardı evlenmezdim olur biterdi, sabah çayı ben demliym, masayı ben topliym, akşam yemegini ben yapiym, he bi de çocukları ben uyutacakmışım babababababababa, eeeeee sen ne yapacan bu arada?"
ama hakını yemeyim ben sevdiğini söyler sık sık.
(buna da şükür) laf aramızda ben de onu seviyorum.
e bre cancazım eşlerimiz yapıyosada her gün yapıyor demedik ya
canı sıkılınca eşim mutfakta yemek yapmak onun ayrı bir zevki sitresimi atıyorum der gider yemek yapar
çok geç saatlere kadar işim varsa ve sabah uyanamadıysam cancazım kahvaltıyı hazırlar ki o da sende 2-3 geçmez
çocukları uyutma dediysekte o da canı isterse zaman ayıramamıştır bunun zedeleyici duygusundan kurtulmak veya hadi baba sen gel dedikleri için
itiraf edelim eşlerimizin hergün aynı şeyleri yaptını söyleyemeyiz canı isterse yapar hastasınızdır falan filan onun iç dünyasındaki his esintisine bağlı bu hepimiz için geçerli
hergün eşlerimiz çocuk uyutucak yemek yapıcak güzel söz sölücek ....
hııııııııııııııııııııııııııııııı hiç mümkün değil
biz bayanlar bir güzelliği ömür boyu unutmayız gerçi bu benim için geçerli ama biliyorum ki şımartılmak her insan ister biz bayanlar duygusallığımız önde olduğundan yaşantımızı güzel kılan 1 olayı bile aklımızda evirir çeviriri yaşarız
ah erkekler bir bilseydi bunu senede 1-2 güzellik yaşama imkanıyla yuvaları muhteşem güzelliklerle dolardı
tabi uygulayabilecek bir eş lazım
bunu bilmediklerinden veya gerek görmediklerinden eşlerini şımartmazlar neyse fazla yazdım
sevgi ve saygıyla kalınız
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent
Açık Profil bilgileri
cent nickli üyeye özel mesaj gönderin
cent - Daha fazla Mesajını bul