Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2011, 01:55 PM   #10 (permalink)
schizophren84
Teğmen

Tesekkür: 50
43 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
schizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura about
Standart Cevap: şehir değişikliği

okumak icin ülke degistirdim, peki ben ne yapmaliyim :))) aslinda biraz garip bir durum, baska yerdeki ortama ayak uydurmak, ama ben kolay ayak uydurdum, cünkü giderken biraktigim seyleri, yeni geldigim yerde aramak gibi bir sey yapmadim, bu yüzden beklenti icine giripte hayalkirikligina ugramadim. yasadiginiz sehir daha önceki yasadiginiz sehirden kücükse eger, durum biraz daha zor. ama dedigim gibi, olay sehire ayak uydurmak, ve yeni tasinilan sehirden cok beklenti icine girmemek.

ben türkiyeye gelince, resmi tatillerde halen heryerin kapali olacagi hissine kapiliyorum, pazar günleri yada aksam saat sekizden sonra dükkanlar kapanacak diye isim varsa acele ediyorum, türkiyedeyken bankada, yada baska yerdeki görevlilere selam verince hic karsilik vermiyorlar, cok garip oluyorum, aylardir ezan sesi duymadim, insan camilerden sehire yayilan o ezan sesini cok özlüyor. türkiyede otobüsle giderken birisi yanimda türkce konusunca dikkatimi cekiyor, aa türkmüs diyorum icimden, oysaki türkiyedeyim zaten :)))

hersey zamanla olur, takmayin kafaniza, insanlara, ortama zamanla alisacaksiniz zaten. cok kafaniza dert etmeyin, ortamdan ve insanlardan sikayet etmeyin, kolay adapte olabilirsiniz bence.