Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2011, 08:14 PM   #7 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :)

Öncelikle tüm arkadaşlarıma değerli yorumlarından ötürü sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Hayat her an akıp gidiyor ve ıher geçen dakika bize yeni bir hayat sunmak için önümüze sınırsız fırsatlar sunuyor, mesela ben bu yazıya başladığım o bir kaç saniye öncesine artık geri dönemem benim hayatım şimdi, şuan şu dakikada bile değişiyor ve değişecek her şey benim zihnimde ve yılmadan ettiğim dualarda, bugün çok muhteşem birşey yaşadım yaşadığım bir sıkıntıdan kurtulmak için planlar yapıyordum ççünkü farkındalığım tavan yaptığı günlerden beri etrafıma yeni doğmuş bir çocuk gibi bakıyor ve neleri değiştirebileceğimi gözlemliyordum, geçenelerde bir sitede okudum bir bilimadamının makalesiydi bir sorundan kurtulamanın mübalasız tam 21 yolu varmış ben neden elim kolum bağlı durayım dedim, bu öğleden sonra 1 saat kadar uyudum evde, rüyamda bana bu sıkıntıdan yakında kurtulacağım müjdelendi ve yaptıklarımın doğru olduğu söylendi şimdi ben bu satırları yazarken mutluluktan uçuyorum bunda rüyanın etkisi kadar artan farkındalığımında etkisi var şöyleki ; eskiden bu devam eden sıkıntı nüksettiği zaman resmen ölmek istiyodum dua etmeye bile dilim varmıyodu şimdide etkileniyorum tabi taş değilim :) ama şimdi içime öyle bir eminlik ve huzur akıyoki içimden bir ses benle konuşuyo sanırım öz benliğim olsa gerek bu, bana geçecek az kaldı sabret diyor yüzdün yüzdün kyruğuna geldin diyor yani sıkınıtdan çıkan yaralarım azaldı Allah'ın desteğini daha çok hissediyorum çünkü bence Allah'ı nasıl görürsek o bize öyle yaklaşır mesela beni unuttu dersek öle olur ben şimdi her an bana şah damarımdan daha yakın olan Rabbimden aldığım güçle ve artan farkındalığımla daha iyi hissediyorum birde enerjiyi elimde hissettmeyi başardım istediğime yolluyorum :) zaten inisiye olmuştum evvelden ama kullanamıoyrdum şu psiballa forumunuda okuyacağım :) Her neyse Arkadaşlar bugün sizinle günlüğümde rehber ve müjdeci rüyamı paylaştım ve size tekrar sölüyorumki tamamen gevşeyerek her gün azar azar dileğinize enerji yollayın ve tüm kalbinizle onu aldığınızı düşleyin sizi temin ederim güzel günler çok yakında :) buarada hadi ne duruyosunuz yeni bir dakika daha başladı hadi hemen yeni hayatımızı kurgulayalım ya da sağlam adımlarla yılmadan devam edelim :)
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla