Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2008, 03:01 PM   #2 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: sosyallik arttırıcı new age hakkında yardım

merhabalar..

bir kaç kez sordunuz ben ve eminim arkadaşlarımda arşivi elden geçirmişlerdir..

tınılar çok tanıdık ama bende çıkartamadım kim olduğunu..

onun yerine başka şekilde yardımcı olamaya çalışayım dedim ama ben beceremedim belki siz halledebilirsiniz..

tunatic adlı bir brogram var..
bu programı bilgisayara kurduktan sonra merak edilen parçanın bir bölümünü mikrafondan programa dinletiyorsunuz..

internete bağlı olmak kaydıyla web üzerinde bir arama başlatarak kayıtlı bilgileri dinlediği bölüm ile eşleştiriyor.. süreç sonunda ekranda şarkı ismi albümü sanatçı gibi bilgileri veriyor..

bu programı tanıtan sitede şarkıyı düzgün bir şekilde mırıldanırsanız ve datasında kayıtlı ise yine sonuç bulduğunu dip not olarak vermişler..

sevgiler..