Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2007, 09:30 PM   #113 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Standart Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
e, ne bekliyorsun söyle ben kendimi seviyorum,

sabah kalkıp aynaya baktığımda bana asık suratlı bir kadının baktığını görürüm..hiiiiih güzelliğe bak derim ...allah beni yaratırken,başkalarına boş vermiş derim,,kaşlara gözlere bak...elem tere fiş, kem gözlere şiiiiş derim..o bana bakan gudubet ben konuştukça neşelenir...gülümsemeye başlar..inanmıycaksın bir güzellik gelir yerleşir o gudubet gudubet bakan gözlere.. neşe gözlerden zihnime akar...benden yayılır başkalarınıda etkiler. ben kendimi çok seviyorumçç.ve tüm günüm böyle geçer...
Aslında bir ara günlüğüme yazacaktım ama iş yoğunluğundan yazamamıştım buraya kısmetmiş.
2 haftadır kısaca hem bu site ile tanışmam ve taşınmamdan sonra sabahları veya ne zaman olursa aynaya baktığımda inanması zor gibi ama kendimi çok güzel bulmaya başladım. Hatta 3 aya yakın beni tanıyan bi arkadaşıma ya bende birşey farkettin mi yüzümde bi güzellik var mı dedim. Sen zaten güzelsin dedi. Ya tamam olabilir ama şu haftalar daha bi güzellik yok mu dedim. Yüzüne renk geldi evini değiştirdin, sevdiğin bir işin var huzurlusun ondan tabi dedi. Bu şekilde algılaması çok normal. Eskiden her sabah yüzüm kireç gibi renksiz ve kötü kalkardım biraz renk vermek için makyaj yapmam gerekiyordu. Ama şu an ki hatta dün akşam arkadaşımın evindeyken geçtim banyosuna 5 dk. kendimi seyredebildim imkansız bunu hiç yapamazdım seyredecek birşey göremezdim. yüzümdeki sarılık beyaz renksiz halim gitti. Artık sabahları sadece göz farı ve rimel çekerek evden çıkabiliyorum ve gün boyunca nerede ayna görsem kendimi seyredip yüzümdeki değişimi görebiliyorum. Ben kendimi seviyorum