Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2011, 10:48 PM   #352 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

canım günlüğümm benimm 2 gunn süper geçtii ailemleydim gittim yanlarında özume döndumm haliyle senide unuttumm..

sonra uzun bi yolculuktan sonraa iğrençte olsaa buraya geldimm :(

sonra yinee kalbımkasılmaya canım yanmaya başladııııı .
bugun işte isee bunu daha nett farkettim 15 gün guzell biyerde görevlendirmeyimmm.tabii bı aksilik olupp sorun çıkmazsaaa .
ama iştekiler asabımı bozduu küçükk olmaktan nefrett ediyorummm yaa bi gün olcam 40 uaşında bende herkesii ezsem ii olurmuuu ?olmazzz bu hiç hoş değill çünküüüü.

işimizde bi belirislikk varr..
bize takmışş bir üst şubeden biri varr derdi nedirt bilmem devleyi bizden kıskanıoo .onunla nasıl başedicezz biilmiyorummm .
işten haksız yere atmayaa ayağımızı kaydırmaya çalışıorr devlet diyorkii ben bunları hastaneye aıcamm hemde istedikleri hastaneye ama bu yokkkk diooo gitseniz gitseniz burdaki hastaneye gidersiniz.sonra bıgunn oluo off siz fazla elemensıznız dioo ya devlet dio işte fazl apersoneli hastaneye alıcamm diee ama yok onuda kıskanıoo çünkü ozamn bizz ondan çokkk para alcazzz .

.................................................. .................................................. .......

gunluğumm bunlar bugun olanlar gelelim içimdeki duyguyaa bş mutsuzluk varr içimde belirislikten korkuorumm bu kadın yüzünden işsiz kalmaktan korkuyorumm bu ihtimali düşününcee dfaralıyorumm

depresyondan korkuyorummm.

offfff ne olcak bilmiyorummm .
yarınn alıcam elime kağidı kalemiii yazıcamm duygularımı belşkii ii gelirr

ayyrıca bi konudada yuksekk bi sınavdan geçicemm 2 gun sonraa ev rakadasımm 5 gunluğune gidecekk ben evde yalnız kalıcamm karanlşıkta kalabılırmıyuımm bılmıorummmkorkarmıyımm bilmorummmmm

ama gorcezz eger korkarsamm ayvayı yedimm

ben güçlüyuümm bu etrafımda yaşadığımm herşey benim istediğim şekilde sonuçlancakk sonrada eş durumu taininden guzell biyerlere gdsiicemmm ...

nisan ayı benim içinn büyükk biii dönumm noktasııı
  • kalıcı yerim belli olcakk
  • guzel bi ilçedee guzell bi hastanedeee belkide burdaki hastanede başta istemiodumm ama ordan oraya sürünmektense taktirii rabbbim sana bırakıorummmm
  • ev işimm bu şekilde netlik kazancakk belki kendimm eve cıkarım bu ilçede bile olsammmm
  • vizelerimm bitmişş olurrr sonuçta ii olur inşallahhh.
bana bakan tümm göz.ler ii bakarrrr herkes benim iiliğimi ister vede beni severrr .
olumluyum mutluyum huzurluyum şanslıyım başarılıyımm cesaretliyimm .kahkahalarımm her taraftan duyulurr.
içimdekii derin huzurr sonsuzdurrr

seni seviyorummm

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla